Αυστρία: Στις 8 Μαρτίου θα ακούσουμε το “Limits”

ΤοLimits, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει φέτος την Αυστρία η Paenda αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα στις 8 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας, ORF.

To τραγούδι θα ακουστεί για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου μέσα από επίσημη συνέντευξη τύπου που θα μεταδοθεί στις 10.30 τοπική ώρα από τον ORF, καθώς επίσης θα ακουστεί και ραδιοφωνικά από τον Ö3-Wecker.

Η ερμηνεύτρια περιγράφει το τραγούδι ως μια “ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μπαλάντα” και σήμερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο Limits.
Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Η Paenda επιλέχτηκε για την εκπροσώπηση της Αυστρίας με απευθείας ανάθεση, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τις 29 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την εκπρόσωπο της Αυστρίας:

Η Gabriel Horn, γνωστή στη χώρα της με το καλλιτεχνικό όνομα Paenda, είναι τραγουδίστρια, μουσικός και μουσική παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αυστρία το 1988 και ειναι 31 ετών. Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που ξεκίνησε ερασιτεχνικά να γράφει μουσική από τα 14 της, και όταν η μουσική έπαψε να είναι ένα απλό χόμπι για την ίδια, αποφάσισε να μετακομίσει στην Βιέννη ώστε να σπουδάσει Jazz και pop μουσική.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, στις αρχές του 2018 έκανε το πρώτο της επαγγελματικό βήμα με την κυκλοφορία του άλμπουμ της “Evolution I”, που απέσπασε θετικές κριτικές και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το “Evolution II”, πάνω στο οποίο ήδη δουλεύει.

Πώς σας φαίνεται το απόσπασμα από το Limits; Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι μια δυνατή συμμετοχή που θα καταφέρει να φέρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Αυστρία, όπως και πέρσι;

Πηγή:Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *