Ελλάδα: Η ΕΡΤ διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν για πιθανή ακύρωση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2019

Πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του OPEN TV, Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούριου, ειπώθηκε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουν, υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2019, καθώς το τραγούδι που επέλεξε η επιτροπή της ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει, με ερμηνεύτρια την Katerine Duska, έχει ερμηνευθεί live πριν από τη 1η Σεπτεμβρίου 2018, που είναι η επιτρεπόμενη ημερομηνία που θέτει η EBU και μάλιστα υπάρχει σε video αναρτημένο στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε και στην περίπτωση που ισχύει θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την ελληνική συμμετοχή, τουλάχιστον με το εν λόγω τραγούδι. Το panel της εκπομπής σχολίασε, πως ήδη οι άνθρωποι της ΕΡΤ ψάχνουν για άλλο τραγούδι ή σκέφτονται να κάνουν αλλαγές στο υπάρχον.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Head of Press της φετινής ελληνικής αποστολής, κα Γιανναρά, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά όλο το ρεπορτάζ:

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Τόσο η κα Κουφοπούλου με την πολύ μεγάλη της εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, όσο και εγώ γνωρίζουμε πολύ καλά τους κανονισμούς της EBU και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο με τέτοιο τρόπο την συμμετοχή μας στο Τελ Αβίβ. Καταλαβαίνω την αγωνία όλων, όπως αντίστοιχη είναι και η δική μας, αλλά σας ζητούμε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.

Η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων από την ΕΡΤ πλησιάζει και τα δημοσιεύματα έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά, άλλες φορές μεταφέροντας σωστές πληροφορίες και άλλες φορές όχι.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Καινούργιου, Πουλόπουλοι, και παλιότερα Ρακιτζήδες, Λαμπίρες, με τα αλήστου μνήμης πάνελ τους, τότε που στην υπόθεση γιουροβίζιον κάποιοι τυχάρπαστοι βρήκαν το μήνα που τρέφει τους έντεκα, ήταν/είναι ένας πολύ καλός λόγος να μισήσει κανείς τη γιουροβίζιον. Θα μπορούσα να το είχα πάθει κι εγώ βλέποντας τους. Ευτυχώς δεν το έπαθα.

    Απάντηση
    • Sorcerer
      Sorcerer says:

      Ακριβώς. Καλύτερα η Καινούριου να μείνει σε αυτές τις ιστορίες με τα ερωτήματα που κάνει. Της πάνε περισσότερο!
      Επίσης, για όσους δεν το ξέρουν, η Ντούσκα βρίσκεται για 3η μέρα σε στούντιο του Λονδίνου, προφανώς για ηχογράφηση/μίξη του τραγουδιού. Ανέβασε και ένα πολύ-πολύ μικρό ενορχηστρωτικό απόσπασμα, από το οποίο δεν μπορεί να συναχθεί βέβαια κάποιο συμπέρασμα, αλλά απλώς είπα να το αναφέρω.
      Α! Έχει και τον Leon μαζί της στο στούντιο χεχε!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *