Ελλάδα: Συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με τα μέσα που καλύπτουν την Eurovision – Στις 6 Μαρτίου η ανακοίνωση του Better Love

Στην αίθουσα του Δ.Σ. της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε συνάντηση πριν από λίγο με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Ιωάννη Δρόσο, αλλά και τα μέσα που καλύπτουν τον διαγωνισμό στην Ελλάδα (ιστοσελίδες, σωματεία κλπ).

Παρών εκτός από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, κ. Δρόσο, ήταν η επικεφαλής της αποστολής μας στο διαγωνισμό, κα Κουφοπούλου. Η σημαντικότερη είδηση από την συνάντηση ήταν ότι η ανακοίνωση του Better Love, του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Katerine Duska στο Τελ Αβίβ, θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση της ΕΡΤ, που μάλιστα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα παρουσιάζει το πρόσωπο της Νέας ΕΡΤ στις 6 Μαρτίου! Το βίντεο του τραγουδιού θα ανέβει στο YouTube μία ημέρα μετά, στις 7 Μαρτίου.

Ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι η επιλογή της ΕΡΤ είναι μία επιλογή υψηλού ρίσκου, μιας και είναι πρώτη φορά που η ΕΡΤ στέλνει ένα τραγούδι σαν αυτό, αλλά δήλωσε ότι η ελληνική δημόσια τηλεόραση θέλει να κερδίσει και να φέρει τον διαγωνισμό στην Ελλάδα!

Είναι μία συμμετοχή που δεν γίνεται για την συμμετοχή, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ΕΡΤ θα κάνει τα πάντα για να νικήσουμε, σε περίπτωση βέβαια αποτυχίας, αυτή θα βαραίνει αυτήν και όχι τον καλλιτέχνη.

Σε μεταγενέστερο χρόνο θα γίνει ένα πάρτι αποκλειστικά για την Eurovision και την Katerine Duska, στο οποίο θα προσκληθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και φανς.

Για μία ακόμα χρονιά δεν θα παραβρεθούμε σε κάποιο από τα promo party, λόγω του budget που έχει εγκριθεί. Θα γίνει όμως προσπάθεια μέσω των πρεσβειών και των προξενείων μας στο εξωτερικό να κινητοποιηθεί η ελληνική ομογένεια.

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν τι θα πρέπει να γίνει, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ζήτησε την συνδρομή όλων.

Η κα Κουφοπούλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση της 6η Μαρτίου. Θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα αφορά την Νέα ΕΡΤ και το νέο της πρόγραμμα. Σε αυτή την εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του νέου καναλιού, των νέων προγραμμάτων, αλλά και παρουσίαση της συμμετοχής μας στην Eurovision 2019. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ΕΡΤ να δείξει εξωστρέφεια.

Το EurovisionFun ήταν φυσικά εκεί.

 

Είναι αντιληπτό μέχρι στιγμής τουλάχιστον ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έχει αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και πραγματικά φέτος γίνεται μία φιλόδοξη προσπάθεια προκειμένου να πάμε καλύτερα. Το αν θα έχει αίσιο τέλος αυτή η προσπάθεια θα φανεί το Μάιο, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι η ελληνική αποστολή δικαιούται την στήριξη μας.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *