Ισραήλ: Ο δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams ανέλαβε να φέρει την Madonna στην Eurovision 2019

Ο εβραϊκής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams, ο οποίος έφερε τον αγώνα Giro de Italia στο Ισραήλ, ανέλαβε να φέρει τη Madonna στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και να συμπληρώσει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για την εμφάνισή της.

Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε συμφωνία για να φέρουμε τη Madonna στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ, δήλωσε ο Danny Ben Naim, ο συνεργάτης του Adams.

Ο Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams άκουσε το αίτημα της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης, ΚΑΝ, για να καλύψει τα όποια έξοδα χρειαστούν προκειμένου η παγκόσμια super star να εμφανισθεί ως guest τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Φυσικά, αν πράγματι η Madonna δεχθεί, θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ισραηλινής διοργάνωσης.

Ο Αdams, είναι ένας Εβραίος δισεκατομμυριούχος που ζει στον Καναδά. θεωρείται ένας από τους πιο ενθουσιώδεις φιλάνθρωπους και δωρητές του Ισραήλ. Τον περασμένο χρόνο, ο Adams κατάφερε με δική του χορηγία να φέρει το διάσημο Giro de Italia στο Ισραήλ, το οποίο έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη χώρα. Επιπλέον, κατά το παρελθόν, ίδρυσε ένα πολιτιστικό ίδρυμα που φέρνει στο Ισραήλ μεγάλους καλλιτέχνες για να προωθήσει και να καταστήσει γνωστή τη θέση του Ισραήλ στον κόσμο.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Ynet, η ΚΑΝ ήταν σε επαφή με την Madonna για την εμφάνισή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της τραγουδίστριας ήταν μεγάλες. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρία ζήτησε από τον συνεργάτη του Adams στο Ισραήλ, Danny Ben Na’im, να βοηθήσει οικονομικά την υποστήριξη του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ.

Ο Adams και ο συνεργάτης του δήλωσαν ότι θα ήταν ευτυχείς να βοηθήσουν, αλλά περίμεναν κάτι σίγουρο. Τις τελευταίες εβδομάδες και “μετά από πολλή συζήτηση, ο Adams έδωσε to πράσινο φως για να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision”, ανέφεραν πηγές κοντά στον Adams. O Adams θα είναι αυτός που θα πληρώσει την τραγουδίστρια, ενώ το κόστος της άφιξής της θα είναι φτάσει τα 1.5 εκατομμύρια δολάρια. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια.

Σύμφωνα με τις πηγές, τις δύο τελευταίες ημέρες σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Adams και των ανθρώπων της Madonna.

Η υπογραφή αναμένεται τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν μικρά πράγματα που πρέπει να κλείσουν.

Ο Danny Ben Naim, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Comtek Group και του συνεργάτη του Silvan Adams σε πολλά έργα, δήλωσε στην Ynet:

Ο Sylvan Adams έχει αφιερώσει τη ζωή του στο branding και την ενίσχυση της εικόνας του Ισραήλ στον κόσμο, φέρνοντας αθλητικά γεγονότα, και την καινοτομία στη χώρα. Είμαστε όλο το εικοσιτετράωρο σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Madonna και ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε την άφιξή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ.

Αν και το όνομα της Madonna έχει ειπωθεί και άλλες φορές στο παρελθόν να βρεθεί ως guest στο διαγωνισμό, φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η πιθανότητα το σενάριο να γίνει πράξη είναι τόσο ισχυρή.

Πηγή/Εικόνα: madonnaunderground

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *