Ιταλία: Απόψε η Terza Serata του Φεστιβάλ του Sanremo 2019

Αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο Teatro Ariston και στο 69ο Φεστιβάλ του Sanremo. Μετά την χθεσινή βραδιά, όπου ξανά είδαμε τους 12 από τους 24 υποψηφίους να ερμηνεύουν το τραγούδι τους, μόνο η Loredana Berte και ο Daniele Silvestri κατάφεραν να παραμείνουν στην μπλε ζώνη και στις δύο εμφανίσεις τους. Σήμερα θα δούμε τους υπόλοιπους 12 συμμετέχοντες να παρουσιάζουν το τραγούδι τους για δεύτερη φορά και θα έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την συνέχεια του Φεστιβάλ.

Οι σημερινοί διαγωνιζόμενοι είναι:

– Anna Tatangelo – Le nostre anime di notte
– Boomdabash – Per un milione
– Enrico Nigiotti – Nanno Hollywood
– Francesco Renga – Aspetto che torni
– Irama – La ragazza col cuore di latta
– Mahmood – Soldi
– Motta – Dov’è l’Italia
– Nino d’Angelo & Livio Cori – Un’altra luce
– Patty Pravo & Briga – Un pò come la vita
– Simone Cristicchi – Abbi cura di me
– Ultimo – I tuoi particolari
– Zen Circus – L’amore è una dittatura

Παρουσιαστές φυσικά και σήμερα θα είναι οι Claudio Baglioni, Virginia Raffaele και Claudio Bisio.  Για να δείτε όλα όσα συνέβησαν στην Seconda Serata του Φεστιβάλ, αλλά και να παρακολουθήσετε τις χθεσινές ερμηνείες  μπορείτε να ανατρέξετε στο  άρθρο μας.

Πληροφορίες για τους 24 διαγωνιζόμενους της μεγάλης κατηγορίας του Sanremo 2019 μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση μπορείτε να ανατρέξετε στην ακτινογραφία των διαγωνιζόμενων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τρίτη βραδιά του Sanremo ζωντανά από τη RAI1 ή διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της RAI στο διαδίκτυο στις 21:30.

Η ψηφοφορία και σήμερα αποτελείται από 40% το κοινό30% οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το διαγωνισμό από την οροφή του Teatro Ariston και 30% η δημοσκοπική επιτροπή που αποτελείται από 300 fans σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα ψηφίσουν από τα σπίτια τους με έναν ηλεκτρονικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κανονισμούς και τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής στο φετινό Sanremo, μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μετά τις 2 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για την πληρέστερη κάλυψη του 69ο Φεστιβάλ του Sanremo.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *