Ουγγαρία: Ο Freddie στον σχολιασμό της Eurovision 2019

Επιστρέφει ο Freddie ως σχολιαστής της Oυγγαρίας για την Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Ο εκπρόσωπος της Ουγγαρίας το 2016, Freddie, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο escbubble ότι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ, ώστε να είναι για μια ακόμη φορά ο σχολιαστής της μετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision για την χώρα του.

Ο γνωστός eurostar μόλις πριν λίγες μέρες συμπαρουσίασε μαζί με την νεαρή ερμηνεύτρια Bogi τον εθνικό τελικό της Ουγγαρίας για την ανάδειξη εκπροσώπου της χώρας, A Dal, ενώ έχει ήδη την εμπειρία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision και στο παρελθόν.

Ο Freddie είχε εκπροσωπήσει την Ουγγαρία το 2016 με το τραγούδι “Pioneer“, το οποίο είχε έρθει 19ο στον Μεγάλο Τελικό της Σουηδίας.

Την Ουγγαρία φέτος θα εκπροσωπήσει και πάλι μετά από δύο χρόνια ο Joci Pápai, εφόσον ήταν και πάλι ο μεγάλος νικητής του A Dal, παίρνοντας την νίκη και το εισιτήριο για την συμμετοχή του στην ESC2019 με το τραγούδι Az én apám.

O Joci συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον ευρωπαικό Διαγωνισμό το 2017 με το ιδιαίτερο “Origo“, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την πολύ τιμητική θέση στον τελικό πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης.

Πηγή: escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *