Ουκρανία: Απέρριψαν και οι KAZKA την πρόταση του UA:PBC για να εκπροσωπήσουν τη χώρα

Μετά την απόρριψη της πρότασης του ουκρανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, UA:PBC, απο τις Freedom Jazz για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision 2019 σειρά στις επιλογές του κρατικού φορέα είχε το συγκρότημα KAZKA που τερμάτισε στη τρίτη θέση του Vidbir 2019.

Μέσω ανάρτησης τους στο Facebook δήλωσαν την άρνηση τους στη πρόταση για εκπροσώπηση της Ουκρανίας στο Διαγωνισμό. Συγκεκριμένα δήλωσαν:

Θέλουμε και θα ήταν τιμή να εκπροσωπήσουμε την Ουκρανία στο διαγωνισμό της Eurovision. Έχουμε επενδύσει σε αυτή την επιθυμία πολύ δύναμη, ενέργεια και χρόνο. Εξ΄αιτίας αυτού ήρθαμε στο Vidbir. Αλλά δεν χρειαζόμαστε τη νίκη με οποιαδήποτε τιμή. Η αποστολή μας είναι να ενώσουμε τους ανθρώπους με τη μουσική τους, όχι  για να σπείρουμε διαφωνία. Ως εκ τούτου, μετά απο πρόταση της UA: PBC έχουμε μια σαφή απάντηση: δεν θα πάμε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2019. Ταυτόχρονα, δεν εγκαταλείπουμε τον κύριο στόχο μας – να εισάγουμε τον ουκρανικό πολιτισμό στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε την Ουκρανία στο διαγωνισμό το επόμενο έτος, αν φυσικά επιλεγούμε. Προς το παρών συνεχίζουμε και περιμένουμε να σας δούμε σε συναυλίες μας σε όλο το κόσμο.

Ποιος θα είναι άραγε ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας στο Τελ Αβίβ; Θα καταφέρει στο τέλος να δώσει το παρόν η Ουκρανία στη Eurovision 2019;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την Eurovision 2019.

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ο επόμενος…

    Για να είμαι ειλικιρινής, και ύστερα από όσα, Οργουελικά, ιεροεξεταστικά και Μακαρθικά έχουν γίνει στον τελικό τους, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο γουστάρω να δω την Ουκρανία να συμμετέχει στο Τελ Αβίβ. Λυπάμαι πολύ που λέω κάτι τέτοιο…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *