Πρόεδρος του Ισραήλ: “Εύχομαι να κερδίσει η Κύπρος στο Τελ Αβίβ”

Σε επίσκεψη στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin (Ρεουβέν Ριβλίν), και ανάμεσα στην ομιλία του, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το τι συνέβη στην περσινή Eurovision της Λισαβόνα.

Η Κύπρος ήταν η μοναδική χώρα που κατάφερε να εκθρονίσει το επί μήνες μεγάλο φαβορί Ισραήλ από την πρώτη θέση των γραφείων στοιχημάτων, εντούτοις τερμάτισε πίσω από το Ισραήλ στην 2η θέση, την καλύτερη θέση της χώρας στην ιστορία του θεσμού. Το γεγονός αυτό, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Και τέλος, κύριε Πρόεδρε (σ.σ. Νίκο Αναστασιάδη), αγαπημένε μου φίλε, είμαστε ενθουσιασμένοι να φιλοξενήσουμε την Κύπρο στην φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ, και να ενισχύσουμε την πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή.

Στην συνέχεια, ο Ισραηλινός πρόεδρος πρόσθεσε χιουμοριστικά:

Γνωρίζω πολύ καλά ότι για την Κύπρο ήταν μια ευαίσθητη στιγμή, και εννοώ όταν το Toy του Ισραήλ πέρασε το Fuego της Κύπρου για την πρώτη θέση πέρσι στην Eurovision. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα δημιουργήσουμε εντάσεις μεταξύ μας, και εύχομαι η Κύπρος να κερδίσει στο Τελ Αβίβ.

Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε οτιδήποτε άλλο παρά μόνον οι ευχές του Ισραηλινού προέδρου… να πιάσουν τόπο!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *