Ρωσία: Ο Sergey Lazarev ανακοινώθηκε και επισήμως ως ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2019

Πριν από λίγο μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο Sergey Lazarev θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θέτοντας ένα τέλος στις φήμες όλων των τελευταίων μηνών.

Επιστροφή για τον Sergey στην Eurovision, χωρίς διάθεση εκδίκησης

Η ανακοίνωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/3, αλλά η κατά λάθος πρόωρη ανακοίνωση μέσω του προγράμματος της ρωσικής τηλεόρασης που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και ανέφερε το όνομα του Sergey, επίσπευσε την επίσημη αποκάλυψη.

Ο Sergey Lazarev γίνεται ο δεύτερος καλλιτέχνης μετά τον Dima Bilan που συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Eurovision και φυσικά ελπίζει κι αυτός να επιστρέψει με τη νίκη στις αποσκευές του.

Στις σύντομες δηλώσεις του ο Sergey ανέφερε:

Ήμουν πολύ προβληματισμένος για το αν θα έπρεπε να ξαναπάω στον διαγωνισμό γιατί από την μια ήταν η καλύτερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής μου αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Είναι μαγικό όμως, πως η μουσική τελικά σε έναν καλλιτέχνη μπορεί να δώσει την απάντηση σε κάθε προβληματισμό του, καθώς με το που άκουσα το τραγούδι, με ένα μαγικό τρόπο μου σβήστηκε κάθε αμφιβολία.

Για όλους αυτούς που λένε ότι επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση, μετά τον τρόπο που έχασε την νίκη το 2016, ο Sergey υποστηρίζει:

Δεν υπάρχει κανένα θέμα «εκδίκησης» για τον εμένα, γιατί εκδίκηση παίρνεις όταν σου έχει συμβεί κάτι κακό. Το 2016 συνέβησαν μόνο καλά πράγματα : κέρδισα την τηλεψηφοφορία, έκανα ένα πολύ μεγάλο χιτ, κέρδισα πολλά βραβεία και το σημαντικότερο έχω και πάλι την ευκαιρία να ξανά πάω στο διαγωνισμό ερμηνεύοντας αυτό το τραγούδι.

Η Dream team σε απαρτία

Το τραγούδι όπως είναι γνωστό ήδη, το υπογράφει ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος με τον Philipp Kirkorov, ενώ την σκηνική εμφάνιση θα επιμεληθεί ο μετρ των επιτυχιών, Φωκάς Ευαγγελινός. Υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας για μία ακόμα χρονιά θα είναι ο υπερταλαντούχος Άλεξ Παναγή, ενώ project manager είναι το αναπόσπαστο μέλος της Dream Team, Ηλίας Κοκοτός.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Δημήτρης Κοντόπουλος δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram την παρακάτω φώτο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sergeys’ back or Sergey’s back? #Russia #Eurovision #Eurovision2019 #Lazarev #SergeyIsBack #100daystoeurovision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές για το τραγούδι, ούτε πότε αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα, αν και η Ρωσία συνηθίζει να αποκαλύπτει τις συμμετοχές της μέσα στο Μάρτιο.

Το σίγουρο είναι ότι η Ρωσία επιστρέφει δυναμικά φέτος, μετά τον αναπάντεχο περσινό αποκλεισμό της, που είχε ως αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να σημειώσει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ας θυμηθούμε το You Are The Only One, με το οποίο ο Sergey Lazarev κατέλαβε την τρίτη θέση το 2016:

 

 

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το “1944” το θεωρώ με αυστηρά καλλιτεχνικά κριτήρια πολύ καλύτερο τραγούδι απο το “You Are My Only One”.
    Αυτό όμως δε με εμποδίζει από το να παραδεχτώ ότι ο διαγωνισμός του 2016 θα μείνει στη συνείδηση μου ως γιούροφαν σαν μια από τις πιο μελανές σελίδες του διαγωνισμού, αφού καταφανέστατα το όλο “σύστημα” EBU προσπάθησε πάση θυσία, και τελικά κατάφερε, να μη νικήσει το Ρωσικό τραγούδι.

    Καλή του/τους επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *