Σουηδία: Τα αποτελέσματα του poll από την γενική πρόβα

Ολοκληρώθηκε η γενική πρόβα του πρώτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019, στο Scandinavium και το fan club του Melodifestivalen πραγματοποίησε το τελευταίο poll πριν το live show. Τα αποτελέσματα και του τελευταίου poll εντείνουν την ρευστότητα και την αγωνία που υπάρχει, στον πιο αμφίρροπο ημιτελικό των τελευταίων ετών στο Melodifestivalen.

Σας ενημερώσαμε στο προηγούμενο μας άρθρο για τις προβλέψεις των στοιχημάτων και των polls, τα οποία αντί να ξεκαθαρίζουν το τοπίο το μπερδεύουν περισσότερο, αφού τέσσερα τραγούδια διαγωνίζονται σχεδόν με τις ίδιες πιθανότητες για την απευθείας πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το τελευταίο poll που πραγματοποίησε το fan club του Melodifestivalen, μικρές διαφοροποιήσεις έχει από το πρωινό. Στην πρώτη θέση παραμένει ο Mohombi, ενώ δεύτερη διευρύνοντας την απόσταση της από την τρίτη θέση είναι η Wiktoria. Στην τρίτη θέση πλέον είναι η Anna και τέταρτος έχει περάσει ο Nano.

1. Mohombi: 26%
2. Wiktoria: 20%
3. Anna Bergendahl: 16%
4. Nano: 13%
5. High 15: 12%
6. Zeana feat. Anis Don Demina: 11%
7. Arja Saijonmaa: 2%

Τα στοιχήματα παρουσιάζουν σχεδόν αμετάβλητη εικόνα, με πρώτο τον Nano, δεύτερο τον Mohombi, τρίτη την Wiktoria και τέταρτη την Anna Bergendahl.

Για να ακούσετε αποσπάσματα από τα υποψήφια τραγούδια του ημιτελικού ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο, ενώ για να δείτε τα βίντεο των προβών μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen  ζωντανά απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας  από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας ΕΔΩ .

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις του Melodifestivalen!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *