Βόρεια Μακεδονία: Στις 4 Μαρτίου θα ακούσουμε το “Proud”

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε η φετινή εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό Tamara Todevska, ότι στις 4 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το Proud, όπως ονομάζεται η συμμετοχή της.

Η Tamara Todevska αποκάλυψε ότι η ερμηνεία της το βράδυ του ημιτελικού στις 16 Μαΐου, θα είναι αφιερωμένη στην κόρη της. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η Eurovision δεν είναι μόνο ένας διαγωνισμός τραγουδιού, είναι η συνάντηση των λαών της Ευρώπης, είναι η αναγνώριση και η αποδοχή της διαφορετικότητας, η άρνηση του κατεστημένου, και η υπερηφάνεια για το ποιοι είμαστε. Είναι αυτή η μια νύχτα του χρόνου όπου ολόκληρη η ήπειρος έρχεται κοντά για να γιορτάσει την τόλμη, την ανδρεία και την ατομικότητα. Είναι το μέρος όπου το να είσαι “διαφορετικός” αυτόματα σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος….Είμαι υπερήφανη να σας πω ότι στις 16 Μαΐου θα αφιερώσω το τραγούδι μου στην κόρη μου και θα τραγουδήσω για όλους εκεί έξω, στους οποίους έχουν πει ότι πάντα πρέπει να χαμηλώνουν το κεφάλι τους και να ακολουθούν αυστηρούς κανόνες. Στις 16 Μαΐου, θα παραβιάσουμε τους κανόνες και τουλάχιστον για εκείνη τη βραδιά, θα δείξουμε στον κόσμο ότι το να “είμαι υπερήφανος” είναι πάντα ισχυρότερο από το δικό τους “δεν θα είσαι ποτέ αρκετός”.

https://www.instagram.com/p/BuBQxWTAFbw/?utm_source=ig_web_copy_link

Επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται για το πως αποκαλούμε την γειτονική μας χώρα, σαν EurovisionFun και τηρώντας τους ελληνικούς νόμους, όπως αυτοί ψηφίζονται από το αρμόδιο όργανο δηλαδή την Βουλή των Ελλήνων, από την ημερομηνία έγκρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο κοινοβούλιο και την δημοσίευση της απόφασης στο Φ.Ε.Κ, στις 25 Ιανουαρίου, χρησιμοποιούμε τον όρο Βόρεια Μακεδονία, χωρίς να σχολιάζουμε και χωρίς να λαμβάνουμε θέση για το ζήτημα.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *