Γερμανία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Unser Lied für Israel

To βράδυ της Παρασκευής 22/2, διεξάγεται ο εθνικός τελικός της Γερμανίας, Unser Lied für Israel, με εφτά υποψηφίους να διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας στο Τελ Αβίβ. Ήδη τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Οι υποψήφιοι για την γερμανική εκπροσώπηση

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε, κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί online θα προστίθεται:

Δύο παρουσιάστριες που ενόχλησαν το ελληνικό κοινό με τα αστεία τους στην παρουσίαση προηγούμενων γερμανικών εθνικών τελικών θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στο τιμόνι του “Unser Lied für Israel”.

Η Barbara Schöneberger μετά την περσινή της απουσία επιστρέφει. Είναι αυτή που το 2015 προσπαθώντας να εξηγήσει το ντεμπούτο της Αυστραλίας στην Eurovision, το παρομοίασε με την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. Μαζί της θα είναι η ομογενής Linda Zervakis που πέρσι έγινε θέμα συζήτησης στα ελληνική ΜΜΕ, όταν αποτυχημένα (ίσως;), προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ματαιώθηκε ο ελληνικός εθνικός τελικός.

Ο νικητής που θα είναι αυτομάτως ο επόμενος εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision, θα επιλεγεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιλέχθηκε και πέρσι. Δηλαδή 1/3 από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, 1/3 από την κριτική επιτροπή των ειδικών και 1/3 από το Eurovision Panel (fans του διαγωνισμού).

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *