Ελλάδα: Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στον σχολιασμό της Eurovision;

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν πριν από λίγο στην εκπομπή του STAR, Στην Φωλιά των Κου-Κου, από τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχθηκε κρούση από την ομάδα εργασίας της ΕΡΤ υπό τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, να επιστρέψει στον σχολιασμό της μετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο σχολιαστής του διαγωνισμού όλα τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη Μαρία Κοζάκου με μοναδική εξαίρεση την περσινή χρονιά, όπου την μετάδοση έκαναν οι Δάφνη Σκαλιώνη και Αλέξανδρος Λιζάρδος.

Η ομάδα που έχει αναλάβει φέτος τη Eurovision, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, έχει πάρει την υπόθεση πολύ σοβαρά. Αυτό φαίνεται, όχι μόνο από την επιλογή του εκπροσώπου μας που θα είναι από την ανεξάρτητη μουσική σκηνή, αλλά και από το ότι θέλουν να επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση του διαγωνισμού.

 

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ο Καπουτζίδης είναι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνει και αποδεδειγμένα αγαπάει το διαγωνισμό. Το δίδυμο του με την Κοζάκου ήταν ότι καλύτερο (σε τηλεσχολιασμό μιλάω) από εποχής Μπόκοτα, κατά τη γνώμη μου (χωρίς να υστερούν ιδιαίτερα και οι υπόλοιποι με εξαίρεση ίσως την Πασχαλίδου). Με χαρά θα τον έβλεπα ξανά στο booth!
    Ο Λιζάρδος ήταν μια χαρά πέρυσι (αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη του φορά), η Σκαλιώνη απλά διεκπαιρεωτική 🙂

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *