Ελλάδα: Η SuRie συνάντα την Katerine Duska

Στο Λονδίνο βρίσκεται ακόμα η φετινή μας εκπρόσωπος στο διαγωνισμό της Eurovision, αφού ολοκληρώνει την ηχογράφηση και την παραγωγή του Better Love, του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Κατά την παραμονή της εκεί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ζωντανή εμφάνιση της SuRie, της περσινής εκπροσώπου του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό και να ανταλλάξουν πολύ θερμά σχόλια η μία για την άλλη, όπως φαίνεται και μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.

Η SuRie είχε τα γενέθλια της εχθές και είχε την ευκαιρία να τα συνοδέψει με μία live εμφάνιση στο Bishopsgate Institute Great Hall του Λονδίνου. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η δική μας Katerine Duska που έσπευσε να συγχαρεί την SuRie για την εμφάνιση της.

Η SuRie στην συνέχεια ανταπέδωσε από το δικό της προφίλ, ευχαριστώντας την Katerine για την παρουσία της και λέγοντας ότι θα πρέπει όλοι να δώσουμε την δέουσα προσοχή σε αυτό το κορίτσι που φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνισμό.

Κάτι μας λέει ότι ίσως η Katerine καταφέρει να κάνει πράξει τον στίχο του τραγουδιού με το οποίο η SuRie εκπροσώπησε πέρσι το Ηνωμένο Βασίλειο και να φέρει επιτέλους μια καλή θέση για την Ελλάδα, μετά από μια “μακροχρόνια καταιγίδα”.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *