Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Eurovision: You Decide 2019

Το BBC ανακοίνωσε τα μέλη της κριτικής επιτροπής για τον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide. Την επιτροπή θα την απαρτίζουν τρία άτομα.

Ο Rylan Clark-Neal επιστρέφει και φέτος αυτή τη φορά στο ρόλο του κριτή. O Rylan εκτός απο τραγουδιστής και παρουσιαστής είναι και μεγάλος fan του διαγωνισμού της Eurovision και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκεται στη θέση του κριτή. Επίσης, ο Rylan ήταν ο σχολιαστής της περσινής Eurovision για λογαριασμό του BBC.

Μέλος της επιτροπής θα είναι και η Mollie King. Η Mollie είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και μοντέλο. ‘Ηταν μέλος του βρετανικού girl-group The Saturdays το οποίο μετρά 13 top ten hits.

Τέλος, ακόμη ένα πρώην μέλος βρετανικού pop group θα βρίσκεται στην επιτροπή του Eurovision: You Decide. Ο λόγος για τον Marvin Humes o οποίος συμμετείχε ως μέλος των JLS στον πέμπτο κύκλο του βρετανικού X-Factor όπου και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Μετά τη διάλυση των JLS o Marvin συνεχίζει τη καριέρα του ως DJ.

 

Τρία τραγούδια ερμηνευμένα απο έξι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε τραγούδι θα ερμηνευτεί απο δύο καλλιτέχνες σε δύο διαφορετικές εκδοχές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποια απο τις δύο εκδοχές είναι η καταλληλότερη. Στη συνέχεια οι τρεις εναπομείναντες καλλιτέχνες  θα τεθούν στη κρίση του βρετανικού κοινού για να αποφασίσει ποιος θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

 

Τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε εδώ.

Το Eurovision: You Decide θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου ενώ παρουσιαστές θα είναι ο Måns Zelmerlöw και η Mel Giedroyc.

 

 

Πηγή: escxtra.com

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *