Ιταλία: Απόψε η Seconda Serata του Φεστιβάλ του Sanremo 2019

Καλώς ήρθατε στη δεύτερη βραδιά του Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo 2018! Απόψε θα ακούσουμε ξανά δώδεκα από τα εικοσιτέσσερα τραγούδια που ακούσαμε χτες στη διάρκεια της πρώτης βραδιάς.

Αποψινοί καλεσμένοι ο νικητής του Sanremo 2013 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision της ίδιας χρονιάς, Marco Mengoni, η περσινή συμπαρουσιάστρια του Φεστιβάλ Michelle Hunziker, οι τραγουδιστές Fiorella Mannoia και Riccardo Cocciante, αλλά και οι ηθοποιοί Laura Chiatti, Michele Riondino, Pio και Amedeo. Παρουσιαστές φυσικά και σήμερα θα είναι οι Claudio Baglioni, Virginia Raffaele και Claudio Bisio.

Για να δείτε όλα όσα συνέβησαν στην Prima Serata του Φεστιβάλ, αλλά και να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια μπορείτε να ανατρέξετε στο  άρθρο μας.

Πληροφορίες για τους 24 διαγωνιζόμενους της μεγάλης κατηγορίας του Sanremo 2019 μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση μπορείτε να ανατρέξετε στην ακτινογραφία των διαγωνιζόμενων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη βραδιά του Sanremo ζωντανά από τη RAI1 ή διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της RAI στο διαδίκτυο στις 21:30.

Η ψηφοφορία και σήμερα αποτελείται από 40% το κοινό30% οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το διαγωνισμό από την οροφή του Teatro Ariston και 30% η δημοσκοπική επιτροπή που αποτελείται από 300 fans σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα ψηφίσουν από τα σπίτια τους με έναν ηλεκτρονικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κανονισμούς και τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής στο φετινό Sanremo, μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μετά τις 2 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για την πληρέστερη κάλυψη του 69ο Φεστιβάλ του Sanremo.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. vangelis
    vangelis says:

    To top-10 μου:

    1) Simone Christicchi (καθηλωτικό · μου θυμίζει το Nocturne)
    2) Loredana Berte (δώσε!)
    3) Il Volo (όμορφο τραγούδι και σου κολλάει)
    4) Paola Turci (επίσης πολύ όμορφο “κλασικό” ιταλικό τραγούδι)
    5) Ultimo (ο πιθανός νικητής – το τραγούδι θυμίζει Eros Ramazzotti αν και ο ίδιος είναι μακριά από αυτό το στιλ)
    6) Irama (o άλλος πιθανός νικητής)
    7) Nek (τέρμα τα γκάζια)
    8) Danielle Silvestri (πολύ ενδιαφέρον αν και όχι τόσο άμεσο)
    9) Enrico Niggioti (ωραίο τραγούδι, έτσι κι έτσι ερμηνεία)
    10) Francesco Renga (ωραία ερμηνεία, έτσι κι έτσι τραγούδι)

    Θα έλεγα και τον Mahmood αν δεν με κούραζε η ερμηνεία του.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *