Ιταλία: Ο πρωθυπουργός της χώρας Matteo Salvini “ψηφίζει” Ultimo

Λίγο μετά το τέλος του 69ου Φεστιβάλ του Sanremo και την αναπάντεχη σχεδόν για όλους νίκη του Mahmood με το Soldi, ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Salvini με τιτίβισμα του, δηλώνει την ξεκάθαρη προτίμηση του στον Ultimo και την απογοήτευση του, για την νίκη του Mahmood.

Χιλιάδες είναι τα σχόλια από κάτω με τους περισσότερους να σχολιάζουν το χαμηλό ποσοστό του Mahmood στο τηλεοπτικό κοινό. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ποσοστά του Mahmood στο τηλεοπτικό κοινό σε καμία βραδιά του φεστιβάλ δεν ξεπέρασαν το 4,32%. Συγκεκριμένα:

  • Στην πρώτη του εμφάνιση ανάμεσα σε 24 διαγωνιζόμενους έλαβε το 1,74%
  • Στην δεύτερη του εμφάνιση ανάμεσα σε 12 διαγωνιζόμενους έλαβε 4,32%
  • Στην τρίτη του εμφάνιση στη βραδιά των ντουέτων, ανάμεσα σε 24 διαγωνιζόμενους έλαβε 2,27%
  • Στην τελευταία εμφάνιση έλαβε 3,49%, ποσοστό που τον έφερνε στην 7η θέση μεταξύ των 24 συνυποψηφίων του, ενώ στον superfinal έλαβε 20,95% του τηλεοπτικού κοινού, όντας τρίτος μεταξύ των τριών φιναλίστ του superfinal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Mahmood δεν κέρδισε την ψηφοφορία του κοινού ούτε στο Sanremo Giovanni μέσω του οποίου βρέθηκε στο Sanremo 2019, καταφέρνοντας μάλιστα να νικήσει. Ήταν μόλις έβδομος με 5% στην τηλεψηφοφορία, όταν το συγκρότημα La Rua που κατέκτησαν την δεύτερη θέση πίσω από τον Mahmood, έλαβαν το συντριπτικό 35,08% των ψήφων του κοινού!

Όπως και να έχει ο Mahmood είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Φεστιβάλ του Sanremo, έστω με αυτό τον τρόπο και θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision 2019. Το Soldi, από χθες το βράδυ είναι το τραγούδι που ακούγεται ήδη περισσότερο στα ιταλικά ραδιόφωνα και το Sanremo είναι ήδη παρελθόν, έχοντας υποστεί σημαντική κάμψη στην τηλεθέαση του, τόσο στους μ.ο του, όσο και στους απόλυτους αριθμούς των τηλεθεατών του, χάνοντας πάνω από ενάμιση εκατομμύριο από πέρσι.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα του Sanremo 2019 μπορείτε να δείτε το σχετικό μας άρθρο.

Δείτε την στιγμή της ανακοίνωσης της νίκης του Mahmood στο βίντεο παρακάτω:

Πιστεύετε ότι ο Mahmood θα έχει την ίδια άσχημη επίδοση στο κοινό και στην Eurovision 2019;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *