Ιταλία: Το όνειρο μου είναι να συμμετάσχω στην Eurovision, δηλώνει η Arisa

Δύοημέρες έμειναν προτού ακούσουμε για πρώτη φορά τα υποψήφια τραγούδια του φετινού Φεστιβάλ του Sanremo, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2019. Η νικήτρια του Sanremo 2014, Arisa, δηλώνει ότι όνειρο της είναι να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, δείχνοντας τις διαθέσεις της από πολύ νωρίς.

Ανεκπλήρωτο όνειρο για την Arisa η Eurovision

Μετά τους Il Volo, που έδειξαν την προτίμηση τους στον διαγωνισμό της  Eurovision, σε σχέση με την περιοδεία τους στην Ιαπωνία, που είναι προγραμματισμένη για τις ημέρες που θα πραγματοποιείται ο διαγωνισμός στο Τελ Αβίβ, τώρα και η Arisa αποκαλύπτει τις θετικές της προθέσεις, ως προς το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Ισραήλ.

Το 2014 η Arisa ήταν η νικήτρια του Sanremo, αλλά δυστυχώς για εκείνη ήταν η μοναδική χρονιά από την επιστροφή της Ιταλίας στον διαγωνισμό, που ο εκπρόσωπος της δεν επιλέχθηκε από το Φεστιβάλ του Sanremo, αλλά προέκυψε με απευθείας ανάθεση. Για όσους δεν θυμούνται, η RAI είχε στείλει την Emma στην Κοπεγχάγη.

Το 2017 η Arisa ενεπλάκη και πάλι με την Eurovision, αφού η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε έρθει σε συζητήσεις με την δημόσια τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου προκειμένου να εκπροσωπήσει το κρατίδιο. Τελικά οι συζητήσεις ναυάγησαν και το όνειρο της Arisa δεν πραγματοποιήθηκε ούτε τότε.

Θέλετε να σας πω την αλήθεια; Το όνειρό μου είναι να συμμετάσχω σε αυτή την εκδήλωση. 

Πόσο πιθανό είναι να δούμε την Arisa στο Τελ Αβίβ;

Οι δημοσιογράφοι που άκουσαν τα τραγούδια σχολίασαν ότι φέτος θα δούμε μια πολύ διαφορετική Arisa, με ένα τραγούδι αρκετά κοντά στα πρότυπα της Eurovision. H ίδια σχολίασε για την συμμετοχή της:

Αισθάνομαι καλά είναι ένα χορευτικό κομμάτι με μελωδικό κλείσιμο… Ένας ύμνος προς την θετικότητα, που περικλείεται στη φράση: Το γέλιο δεν είναι δύσκολο αν παίρνεις το καλό κάθε μέρα και πάντα αγαπάς μέχρι το τέλος.

Τα πρώτα στοιχήματα, αλλά και οι κριτικές των δημοσιογράφων που άκουσα τα υποψήφια τραγούδια του Sanremo 2019, δίνουν κυρίως ουδέτερες κριτικές για το Mi sento beneόπως ονομάζεται το τραγούδι με το οποίο λαμβάνει μέρος στο Φεστιβάλ. Όλα φυσικά θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα, σε όσα συμβούν πάνω στην θρυλική σκηνή του Teatro Ariston.

Το πρόγραμμα του Sanremo 2019

Οι ημερομηνίες του Sanremo 2019 είναι οι εξής:

  • Πρώτο βράδυ – 5 Φεβρουαρίου – Oι 24 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους για 1η φορά
  • Δεύτερο βράδυ – 6 Φεβρουαρίου – Οι 12 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους για 2η φορά
  • Τρίτο βράδυ – 7 Φεβρουαρίου – Οι υπόλοιποι 12 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους για 2η φορά
  • Τέταρτο βράδυ – 8 Φεβρουαρίου – Οι 24 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους σε ντουέτα
  • Πέμπτο βράδυ – 9 Φεβρουαρίου – Οι 24 καλλιτέχνες θα εμφανιστούν για τελευταία φορά

Για την ακτινογραφία των φετινών υποψηφίων του Sanremo 2019 δείτε το σχετικό μας άρθρο. Ενώ για όλα όσα είπαν οι δημοσιογράφοι ακούγοντας κατ’ αποκλειστικότητα τα 24 τραγούδια μπορείτε να δείτε εδώ.

Ας θυμηθούμε την προηγούμενη νίκη της Arisa στο Φεστιβάλ:

 πηγή: Eurofestivalnews

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *