Κύπρος: Η συνέντευξη της Τάμτας στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του ΡΙΚ στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, όπου παρουσίασαν την Τάμτα, στα ελληνικά ΜΜΕ, ως την εκπρόσωπο της Κύπρου στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Παρόντες εκ μέρους του ΡΙΚ ο γενικός διευθυντής κ. Μιχάλης Μαραθέφτης, αλλά και η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στο διαγωνισμό κα. Εύη Παπαμιχαήλ. Εκ μέρους της MINOS EMI ήταν η κα Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας και εκ μέρους της Ερωδιός, που έχει το management της Τάμτας, ο Γιάννης Κουτσαφτάκης.

Ο κος. Μαραθέφτης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και την Τάμτα που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στο διαγωνισμό. Είναι χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κύπρος εκπροσωπείται από μία καλλιτέχνη που έχει αποδείξει την αξία της. Δεν πηγαίνουν στο Τελ Αβίβ με στόχο κάποια συγκεκριμένη θέση, όπως και πέρσι, αλλά με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση για την οποία θα νοιώθουν περήφανοι.

Η κα Μάτσα στην συνέχεια έλαβε το λόγο, ευχαριστώντας με την σειρά της το ΡΙΚ για την τιμητική πρόταση που έκαναν στην εταιρεία, αλλά και στην Τάμτα. Θεωρεί την Τάμτα την ιδανικότερη για Eurovision, αφού θέτει στόχους και τους πετυχαίνει. Ο κος Κουτσαφτάκης φάνηκε επίσης περιχαρής για την συμμετοχή της Τάμτας φέτος στο διαγωνισμό. Αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο γίνονταν οι συζητήσεις προκειμένου η Τάμτα να συμμετάσχει στην Eurovision, αλλά φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Ακολούθως η Τάμτα ευχαρίστησε τους πάντες με τη σειρά της και υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά, ώστε να κάνει όλους τους Κύπριους και Έλληνες περήφανους. Δέχθηκε φέτος την πρόταση του ΡΙΚ, αφού άκουσε το Replay και θεώρησε ότι είναι ένα τραγούδι που της ταιριάζει. Το χαρακτήρισε καθαρά pop και ρυθμικό και ένα κομμάτι που μπορεί να δείξει την φωνή της. Θεωρεί άδικη την σύγκριση της με την Ελένη Φουρέιρα, που την βρίσκει εξαιρετική, δεν φοβάται την κριτική και είναι έτοιμη για άσχημα σχόλια. Θα χαρεί αν πάρει το 12αρι από την Γεωργία, αλλά δεν είναι κάτι που το θεωρεί δεδομένο. Δεν έχουν έτοιμη ακόμη την σκηνική εμφάνιση, αφού η Sacha την δουλεύει την στιγμή που μιλάμε. Στην σκηνή θα είναι έξι μαζί με την ίδια, ενώ στα φωνητικά θα είναι και ο Christopher Folkeman.

Το Replay θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου σε όλα Digital Stores. Το video clip θα γυριστεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με σκηνοθέτη τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Τελειώνοντας την συνέντευξη της η Τάμτα δήλωσε συγκινημένη από την αγάπη που έλαβε όλο αυτό τον καιρό. Εξίσου συγκινημένη είναι και η οικογένεια της, με την μητέρα της να κλαίει από χαρά όταν έμαθε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και την κόρη της να είναι ενθουσιασμένη.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *