Λιθουανία: Η Monika ζητάει απο τους fans της να μην ψηφίσουν το «Criminal» στον ημιτελικό

Η Monika Marija είναι απο τα μεγάλα φαβορί του φετινού «Eurovizijos Atranka» , η διαδικασία επιλογής της λιθουανικής συμμετοχής. Έχει ήδη κατοχυρώσει μια θέση στον τελικό με το τραγούδι «Light On» αφού προκρίθηκε απο τον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο διαγωνίζεται ξανά αυτό το Σάββατο στον δεύτερο ημιτελικό με το «Criminal»

Χθες ανακοίνωσε μέσα απο τα social media οτι στον τελικό θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι, και συγκεκριμένα με το «Light On» παρόλο που και τα δύο τραγούδια είναι ξεχωριστά για αυτήν. Στη συνέχεια, κάλεσε κριτική επιτροπή και κοινό να μην ψηφίσουν το «Criminal».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Θα ήμουν πολύ ευγνώμων στην κριτική επιτροπή, αν δε μου δώσει καθόλου πόντους στον ημιτελικό, και ζητώ απο το κοινό να φυλάξει τα χρήματα του και να μην ψηφίσει το «Criminal» στον δεύτερο ημιτελικό. Είμαι πολύ χαρούμενη που η δουλειά μου απέσπασε τη προσοχή και την υποστηριξή σας και το Σάββατο θα ερμηνεύσω το «Criminal» με όλη μου τη ψυχή! Εμείς θα τα ξαναπούμε στον τελικό με το «Light On».

Σε αυτή την απόφαση της ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι αν διαγωνίζονταν με δύο τραγούδια στον τελικό του «Eurovizijos Atranka» οι ψήφοι των fan της θα διαχωρίζονταν.

Εσείς ποιο απο τα δύο τραγούδια προτιμάτε;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *