Μολδαβία: Τα αποτελέσματα των live auditions

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκπομπή με τις live auditions του O Melodie Pentru Europa 2019, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Μολδαβία καλείται να επιλέξει την εκπροσώπηση της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι συμμετέχοντες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που τους βαθμολόγησε (από 0 έως 12 βαθμούς) με βάση τη μελωδική γραμμή, την πρωτοτυπία του τραγουδιού, τη φωνητική παράσταση και την ερμηνεία του τραγουδιού.

Από τα 28 τραγούδια που συμμετείχαν, τα 10 πιο κάτω κατάφεραν επιτυχώς να περάσουν στον τελικό:

Anna Odobescu – Stay
Aurel Chirtoacă – La cinema
Tinna Gi – Virus 
Diana Brescan – Lies
Siaj – Olimp
Lemonique – GravitTy
Maxim Zavidia – I will not surrender
Marcela Scripcaru – Meteor
Che MD ft. Elizaveta Ivasiuk – Sub Pămînt
Vera Ţurcanu – Cold

Ανάμεσα τους είναι και οι δύο συμμετοχές στις οποίες υπάρχουν Έλληνες δημιουργοί, το Stay σε σύνθεση του Γιώργου Καλπακίδη και το Cold σε στίχους του Νίκου Σόφη.

Ο τελικός του O Melodie Pentru Europa 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου, όπου κοινό και κριτική επιτροπή με αναλογία 50%-50% θα επιλέξουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία στο Τελ Αβίβ. Αρχικά είχαν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιούνταν και ημιτελικός μία ημέρα πριν, για να επιλεγούν οι 10 φιναλίστ, αλλά όπως συνέβη και στο παρελθόν ο ημιτελικός ακυρώθηκε και έτσι θα έχουμε μόνο τον τελικό του  O Melodie Pentru Europa 2019.

πηγή: TRM

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *