Ουκρανία: Η αινιγματική απάντηση της Maruv για την κρίσιμη απόφαση της

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το Vidbir, ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας για τον Διαγωνισμό της Eurovision, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος τελικά θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Maruv έχει 24 ώρες στην διάθεση της (μέχρι σήμερα το βράδυ δηλαδή), προκειμένου να απαντήσει στην δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας, αν θα ακυρώσει τις εμφανίσεις της στη Ρωσία. Αυτός είναι βασικός όρος προκειμένου η ουκρανική τηλεόραση να της δώσει το πράσινο φως για την Eurovision. Σε δηλώσεις της η Maruv δεν αποσαφηνίζει ακόμα τις προθέσεις της, αν και μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχει ενοχληθεί από την πολεμική συμπεριφορά που προσπαθεί η Ουκρανία να περάσει στον διαγωνισμό:

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, ότι ο Διαγωνισμός της Eurovision, δημιουργήθηκε μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε όλες οι χώρες να βρίσκονται μαζί, να είναι μια κοινή γιορτή για όλους, μία αλληλεπίδραση πολιτισμών και αυτό νομίζω είναι υπέροχο. Είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού και όχι πολιτικές εκλογές.

Αν η Maruv δεν ακυρώσεις τις τέσσερις εμφανίσεις που έχει προγραμματισμένες για το επόμενο χρονικό διάστημα, τότε η Ουκρανία θα πρέπει να επιλέξει κάποιον άλλον εκπρόσωπο, χωρίς ακόμη όμως να έχει προσδιοριστεί αν θα είναι οι δεύτεροι του εθνικού τελικού, Freedom Jazz. Πάντως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γνωρίζουμε ποιος τελικά θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στο Ισραήλ, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος του καναλιού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *