Ουκρανία: Η Maruv κάνει έκκληση για βοήθεια λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την απόφασή της

Το σίριαλ Maruv και ουκρανικός εθνικός τελικός συνεχίζεται. Ενώ όλοι περιμένουν την απόφαση της Maruv, προκειμένου να απαντήσει αν θα ακυρώσει τις εμφανίσεις της στη Ρωσία, αλλά και να αποδεχθεί μία σειρά από άλλους όρους που θέτει η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας, σε δημοσίευση της στα κοινωνικά δίκτυα εξηγεί την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν οι πιο έντονες της ζωή μου. Κέρδισα στον εθνικό τελικό της χώρας μου για την εκπροσώπηση στην  φετινή Eurovision, συγκεντρώνοντας  το μέγιστο ποσοστό  από τους τηλεθεατές και ένα μεγάλο ποσοστό από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αλλά τώρα την νίκη μας θέλουν να μας την πάρουν.

Είμαι Ουκρανή, αγαπώ την χώρα μου και είμαι περήφανη που θα την  εκπροσωπήσω Τελ Αβίβ,! Μέσα σε μόλις μία μέρα έλαβα προτάσεις από τρεις διαφορετικές χώρες για να τις εκπροσωπήσω, αλλά η απάντησή μου είναι κατηγορηματική –  θα εκπροσωπήσω μόνο την Ουκρανία!

Ίσως έχετε ήδη ακούσει για το συμβόλαιο,  μεταξύ του συμμετέχοντα από την Ουκρανία και του UA:PBC, το οποίο θα πρέπει να υπογραφεί σήμερα πριν από το μεσημεριανό γεύμα. Είμαι έτοιμη να ακυρώσω τις συναυλίες μου  στη Ρωσία. Στον τελικό του Σαββάτου, απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που η κριτική επιτροπή μου έκανε. Δεν έχω επισκεφθεί την Κριμαία από το 2014 και  δεν παραβίασα κανένα νόμο της Ουκρανίας. Επίσης, είμαι έτοιμη να αναλάβω όλα τα έξοδα συμμετοχής μου στον διαγωνισμό.

Μου απαγορεύεται η οποιοσδήποτε σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού,  χωρίς την έγκριση του UA:PBC.

Πρέπει να γίνει άμεση μεταφορά των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού μου, που ανήκει στην World Warner Music (τα δικαιώματα αυτά ήταν γνωστά πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός)

Είμαι υποχρεωμένη να εκτελώ κάθε απαίτηση του UA:PBC  (θεωρητικά, μπορώ να αναγκαστώ να χορέψω στα γενέθλια κάποιου αντιπροέδρου, και σε περίπτωση άρνησης, θα μου επιβληθεί πρόστιμο)

Μου απαγορεύεται η επικοινωνία  με δημοσιογράφους χωρίς την άδεια από το  UA:PBC. (η οποία παραβιάζει πλήρως την ελευθερία του λόγου και τα ανθρώπινα δικαιώματα).

Σε περίπτωση παραβίασης ενός από τα σημεία, το πρόστιμο θα είναι ύψους 2 εκατομμυρίων UAH.

Σε αντάλλαγμα από το UA:PBC, δεν λαμβάνω τίποτα: καμία οικονομική στήριξη, ούτε βοήθεια στην οργάνωση του ταξιδιού μου, ούτε διεθνή  προώθηση της συμμετοχής μου. Ακόμα και την βίζα για το Ισραήλ, θα πρέπει να την βγάλω μόνη μου.

Νιώθω πιεσμένη! Και βλέπω προφανείς προσπάθειες να με  κάνουν να αρνηθώ την εκπροσώπηση  της χώρας μου. Ζητώ την στήριξή σας, την στήριξη από τα ΜΜΕ και τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους που δεν είναι έτοιμοι να εκτελέσουν κάποια “εντολή”.

Σήμερα το μεσημέρι θα γνωρίζουμε αν η Maruv αποδεχθεί όλους τους παραπάνω όρους και επικυρωθεί η νίκη της στο Vidbir. Η ουκρανική δημόσια τηλεόραση δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τι θα πράξει σε περίπτωση που η Maruv αρνηθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανία στην Eurovision 2019!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *