Ρουμανία: Οι Wiwibloggs εξηγούν γιατί άλλαξαν γνώμη και δεν ψήφισαν ψηλά το Dear Father της Laura Bretan

Στη Ρουμανία τα πράγματα φαίνεται να ηρεμούν μετά τα αναπάντεχα αποτελέσματα και τον “περίεργο” τρόπο που ψήφισαν οι Wiwibloggs, ερχόμενοι τελείως αντίθετοι στα όσα είχαν πει νωρίτερα σε video τους, όπου σχολίαζαν τις συμμετοχές του Selectia Nationala. 

Ενώ λοιπόν όπως εξηγήσαμε αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο μας, οι Wiwibloggs βρήκαν υπέροχο το Dear Father και αδιάφορο το On A Sunday, όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσουν ως μέλη της κριτικής επιτροπής του Selectia Nationala, έδωσαν μόλις 4 και 6 στο πρώτο και δύο 12αρι στο δεύτερο.

Σε νέο τους βίντεο όπου σχολίαζαν την νίκη της Ester Peony, εξήγησαν αναλυτικά τους λόγους που άλλαξαν γνώμη και έδωσαν την βαθμολογία που έδωσαν:

Πριν να έρθω εδώ δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτό το τραγούδι δεν ήταν στη λίστα μου τα αγαπημένα, δεν σήμαινε τίποτα για μένα. Αλλά αφού το είδα επί σκηνής, με εντυπωσίασε, ήταν μια ωραία επίδειξη που είχε μια ιδέα. Έχει χάρισμα, είναι πολύ όμορφη, έχει όλα όσα πρέπει και είναι πολύ αισθησιακή. Ήταν η “φωτιά” που αγγίζει όλη την προσοχή σου. 
Ήθελα να δώσω το 12 μου στην Laura ή Bella, αλλά αποφάσισα να ψηφίσω με την καρδιά μου. Του έδωσα 12 πόντους με όλη την καρδιά μου, όχι επειδή έκανα στρατηγικές που σχετίζονται με την Laura.
Μου άρεσε η Laura Bretan, η παράστασή της ήταν καλή, αλλά για να είμαι ειλικρινής, βαρεθήκαμε. Ναι, ήμουν εντυπωσιασμένος από τη φωνή, αλλά εδώ θέλουμε ένα πλήρες πακέτο. 

Η Ρουμανία επέλεξε και η επιλογή της δεν πρόκειται να αλλάξει παρά τις αντιδράσεις. Σας έπεισαν τα όσα δήλωσαν οι Wiwibloggs για την αλλαγή στην ψηφοφορία τους;

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *