Ρωσία: Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου, ο Dima Bilan εύχεται καλή επιτυχία στον Sergey Lazarev!

Σε πολύ λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε και επίσημα αν ο Sergey Lazarev θα επιστρέψει στο διαγωνισμό της Eurovision για δεύτερη φορά με την ίδια ομάδα που το 2016 ενώ κέρδισε την τηλεψηφοφορία, οι ψηφοφορίες των κριτικών επιτροπών τον προσγείωσαν στην τρίτη θέση. Ο ίδιος σήμερα για πρώτη φορά μέσω των κοινωνικών του δικτύων, αναφέρθηκε στο ζήτημα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένας εκ των υποψηφίων, αλλά αναμένει την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης της Ρωσίας.

Σε απάντηση ερώτησης μιας fan του ο Sergey Lazarev σχολίασε:

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα πάει! Εγώ είμαι μόνο ένας από τους υποψήφιους!

Κάτω από την ανάρτηση ο μοναδικός νικητής του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι στιγμής για την Ρωσία, δεν δίστασε να του ευχηθεί καλή καλή επιτυχία και να είναι πάντα πρώτος στη ζωή του.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Τελ Αβίβ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Ρώσος εκπρόσωπος στο Τελ Αβίβ θα είναι μία σύνθεση του Philip Kirkorov και του Δημήτρη Κοντόπουλο, με project producer τον Ηλία Κοκοτό. Αναφέρεται επίσης ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός επιστρέφει ως χορογράφος. Επίσης αναφέρεται ότι το τραγούδι θα είναι μπαλάντα.

Ο Sergey Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2016 και παρά τη μεγάλη του νίκη στο televoting, έφτασε στην τρίτη θέση. Η Ρωσία μετρά μία νίκη στη Eurovision 2008 με τον Dima Bilan και το Believe.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *