Σουηδία: Ποιους προβλέπουν τα στοιχήματα και τα προγνωστικά να προκριθούν από τον Πρώτο Ημιτελικό του Melodifestivalen 2019

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen στο Γκέτεμποργκ και η εικόνα δεν έχει ξεκαθαρίσει, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχήματα και τα προγνωστικά.

Τα στοιχήματα βλέπουν Nano και Mohombi να προκρίνονται στον τελικό

Τα στοιχήματα μετά τις πρώτες πρόβες της Πέμπτης ήθελαν ως απευθείας φιναλίστ να προκρίνονται οι Nano και Anna Bergendahl. Τα πράγματα όμως άλλαξαν μετά την χθεσινή dress rehearsal, όπου ο Nano παραμένει φαβορί για την πρόκριση, στην δεύτερη όμως θέση έχει περάσει πλέον ο Mohombi, με τρίτη την Wiktoria και τέταρτη πλέον την Anna Bergendahl.

Παρά τις ανατροπές όπως βλέπετε και στον πίνακα που παραθέτει το eurovisionworld, οι διαφορές στις αποδόσεις είναι πολύ μικρές. Υπάρχει όμως ανοδική τάση για τον Mohombi και πτωτική για την Anna.

Τα προγνωστικά διαφωνούν με τα στοιχήματα

Το fan club του Melodifestivalen είχε πρόσβαση στις πρόβες και αμέσως μετά το τέλος του ψήφισε για να δώσει τα δικά του αποτελέσματα, τα οποία είναι πολύ διαφορετικά από τα στοιχήματα. Πιο συγκεκριμένα ο Mohombi ήταν πρώτος με διαφορά, ενώ στην δεύτερη θέση οριακά πάνω από τον Nano ήταν η Wiktoria. Τέταρτη παραμένει και εδώ η Anna. Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

1. Mohombi – ”Hello”, 161 ψήφοι, 24,9 %
2. Wiktoria – ”Not With Me”, 120 ψήφοι, 18,5 %
3. Nano – ”Chasing Rivers”, 119 ψήφοι, 18,4 %
4. Anna Bergendahl – Ashes To Ashes, 88 ψήφοι, 13,6 %
5. Zeana feat. Anis Don Demina – ”Mina bränder”, 80 ψήφοι, 12,3 %
6. High 15 – ”No Drama”, 67 ψήφοι, 10,3 %
7. Arja Saijonmaa – ”Mina fyra årstider”, 13 ψήφοι, 2,0 %

Όπως καταλαβαίνετε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Melodifestivalen είναι ίσως ο πιο αμφίρροπος των τελευταίων ετών, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τα αποτελέσματα. Nano, Anna, Mohombi και Wiktoria θα δώσουν μάχη για τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στον μεγάλο τελικό.

Για να ακούσετε αποσπάσματα από τα υποψήφια τραγούδια του ημιτελικού ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο, ενώ για να δείτε τα βίντεο των προβών μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen  ζωντανά απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας  από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας ΕΔΩ .

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις του Melodifestivalen!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *