Φινλανδία: Ακούστε το δεύτερο τραγούδι του UMK 2019

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο και το δεύτερο τραγούδι του Darude με το οποίο θα συμμετάσχει στην εθνική επιλογή του UMK (Uuden Musiikin Kilpailu), της διαδικασίας μέσω της οποίας η Φινλανδία καλείται να επιλέξει – στην προκειμένη περίπτωση – το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision. Το τραγούδι ονομάζεται Superman.

Το δημόσιο κανάλι της Φινλανδίας, YLE, επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αναθέσει σε καλλιτέχνη την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision, έχοντας στην διάθεσή του 3 τραγούδια, από τα οποία το κοινό θα επιλέξει το νικητήριο.

Το πρώτο τραγούδι, που τιτλοφορείται ως Release Me, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Φέτος, εκπρόσωπος της χώρας θα είναι ο διεθνούς φήμης DJ Darude, ο οποίος θα συνθέσει 3 τραγούδια και ερμηνευτής τους θα είναι ο Sebastian Rejman, κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας The Giant Leap.

Το τρίτο και τελευταίο τραγούδι θα δημοσιευθεί στις 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, ενώ ο τελικός του UMK θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *