Maruv: “Θέλω να τραγουδώ για όλους τους ανθρώπους. Μετάνιωσα που συμμετείχα στον ουκρανικό εθνικό τελικό”

Μια συνέντευξη με πολλούς αποδέκτες έδωσε σήμερα η πρώην πλέον εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision 2019, Maruv. Η νικήτρια του Vidbir δίνει απαντήσεις στην ουκρανική δημόσια τηλεόραση και στην προσπάθεια που κάνει να πολιτικοποιήσει τον διαγωνισμό, λέει την άποψη της για τον Sergey Lazarev, αλλά για τους  λόγους που τελικά αρνήθηκε να υπογράψει τους όρους του συμβολαίου που θα την οδηγούσε στο Τελ Αβίβ.

Μετάνιωσα για την συμμετοχή μου στο Vidbir

Η Maruv δηλώνει μετανιωμένη για την συμμετοχή της στο Vidbir. Όπως δηλώνει φανταζόταν πολλές από τις προεκτάσεις που ζει σήμερα, αλλά το γεγονός ότι οι fans της την πίεσαν να δηλώσει συμμετοχή, αλλά και ότι είναι πεισματάρα και θαρραλέα, ήταν οι λόγοι που τελικά παρά τις αντιρρήσεις που είχε, αποφάσισε να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ουκρανίας στον διαγωνισμό.

Δεν ήθελα να λάβω μέρος στον εθνικό τελικό γιατί στη Eurovision αναμειγνύεται η πολιτική, αλλά είμαι αρκετά θαρραλέα και έτοιμη να σπάσω πολλά στερεότυπα.

Θέλω να τραγουδώ για όλο τον κόσμο

Παρά τα όσα ειπώθηκαν από μέρους της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης, ότι ο εκπρόσωπος της χώρας σε έναν τόσο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό, οφείλει να εκφράζει τις επίσημες θέσεις της χώρας του, ειδικά όταν βρίσκεται σε μία εμπόλεμη κατάσταση με μία άλλη χώρα, η Maruv φαίνεται πως διαφωνεί.

Οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο καταστροφικός ήταν ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος και ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει μπροστά. Θέλω να τραγουδώ για όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως καταγωγής.

Η άποψη της για τον Sergey

Η Maruv δεν δίστασε να πει την γνώμη της και για τον Sergey Lazarev, εξάλλου η ίδια υπήρξε στην ομάδα του στο ουκρανικό The Voice, όταν ο Sergey ήταν coach εκεί.

Δεν έχουμε τακτική επαφή, αλλά ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που με πίστεψαν και με καθοδήγησαν ως καλλιτέχνη. Είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει και του εύχομαι καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω (είναι στα ρωσικά):

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *