Melodifestivalen 2ος ημιτελικός: Malou Prytz και Hanna Ferm & LIAMOO απευθείας στον τελικό!

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Melodifestivalen, ίσως του πιο δημοφιλούς εθνικού τελικού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο δεύτερος ημιτελικός έλαβε χώρα στο Malmö Arena με παρουσιαστές της βραδιάς τους Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson και Eric Saade.

Oι συμμετοχές

  1. Andreas Johnson – “Army of Us”
  2. Malou Prytz – “I Do Me”
  3. Oscar Enestad – “I Love It”
  4. Jan Malmsjö – “Leva livet”
  5. Vlad Reiser – “Nakna i regnet”
  6. Hanna Ferm & LIAMOO – “Hold You”
  7. Margaret – “Tempo”

Την αυλαία για τον δεύτερο ημιτελικό ανοίγει ο Andreas Johnson, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί την έβδομη συμμετοχή του στο Melodifestivalen, με καλύτερη του θέση την δεύτερη το 2007. Δεύτερη συμμετοχή η πρωτοεμφανιζόμενη και μόλις 16 ετών Malou Prytz, με το νεανικό ποπ τραγούδι ξεσηκώνει την αρένα. Ο Oscar Enestad ίσως δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά το 2017 έλαβε μέρος με το συγκρότημα FO&O κατακτώντας την προτελευταία θέση. Να τονίσουμε ωστόσο, πως πέρσι ο Felix Sandman προερχόταν από το ίδιο συγκρότημα και κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση του τελικού. Τέταρτη συμμετοχή για απόψε ο 89 ετών Jan Malmsjö, δίνει τον καλύτερο του εαυτό αλλά με δυσκολία θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Επόμενη συμμετοχή ο διάσημος youtuber της Σουηδίας Vlad Reiser, με καταγωγή από την Λευκορωσία πραγματοποιεί το τραγουδιστικό του ντεμπούτο στον θεσμό. Το 2018 ο LIAMOO μετά την νίκη του στο Idol της Σουηδίας κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Melodifestivalen και να τερματίσει στην έκτη θέση. Φέτος επιστρέφει μαζί με την Hanna Ferm, με την οποία φημολογείται ότι είναι ζευγάρι στην ζωή. Τελευταία συμμετοχή για απόψε η αγαπημένη των fans Μargaret, μετά την προσπάθεια για εκπροσώπηση της χώρας της Πολωνίας το 2016, επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αποτελέσματα

Μόνο το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει στους ημιτελικούς του Melodifestivalen. Η ψηφοφορία έχει δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο προκρίνονται τα πέντε πρώτα τραγούδια σε ψήφους. Στο δεύτερο γύρο, τα δύο τραγούδια που συγκεντρώνουν συνολικά τις περισσότερες ψήφους προκρίνονται απευθείας στον τελικό του Melodifestivalen, ενώ το τρίτο και το τέταρτο, θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, στο Andra Chansen. Το πέμπτο σε ψήφους τραγούδι, αποχαιρετά και αυτό το διαγωνισμό.

Μετά τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Στον τελικό προκρίνεται και ερμηνεύει ξανά η Malou Prytz.

Στην δεύτερη ευκαιρία προκρίνονται οι Andreas Johnson και Vlad Reiser.

Απευθείας στον τελικό επίσης περνούν οι Hanna Ferm & LIAMOO.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *