Ελλάδα: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο

Πριν από λίγο κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από το Λονδίνο η φετινή μας εκπρόσωπος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision Κατερίνα Ντούσκα, όπου και βρισκόταν για την ηχογράφηση και την παραγωγή του Better Love, του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Με την άφιξη της έκανε δηλώσεις στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Το EurovisionFun φυσικά ήταν παρών για να σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν κατά την άφιξη της.

 

Για τη συμμετοχή της στο φετινό Διαγωνισμό δήλωσε:

Αισθάνομαι αισιόδοξη. Θεωρώ το τραγούδι πολύ καλή δουλειά. Είναι μια πολύ καλή παραγωγή. Δεν έχω σχεδόν καθόλου άγχος. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω λεπτομέρειες για τη σκηνική εμφάνιση του Better Love. Ελπίζω να αρέσει και περιμένω να το στηρίξουν όλοι οι Έλληνες. Το videoclip του τραγουδιού θα γυριστεί από την ερχόμενη Δευτέρα σε εσωτερικό χώρο, studio.

 

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που έστειλε σήμερα το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα θα είναι καλεσμένη την ερχόμενη Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην ραδιοφωνική εκπομπή του Φώτη Απέργη, “Η κατάλληλη ώρα”, όπου και αναμένεται να δώσει την πρώτη της επίσημη συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση του ονόματος της ως εκπροσώπου της Ελλάδας για την Eurovision 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *