Η τηλεοπτική συνέντευξη της Κατερίνας Ντούσκα στην ΕΡΤ1

Η Κατερίνα Ντούσκα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” του Σπύρου Χαριτάτου για την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το σημαντικότερο για την Κατερίνα Ντούσκα είναι να είναι ο εαυτός της και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με αυτή τη λογική. Όπως είχε πει και στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα της γινόταν πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια ελπίζει ότι με τη συμμετοχή της το είδος που εκπροσωπεί θα αποκτήσει περισσότερη προβολή.

Το εμπορικό ρεπερτόριο είναι σχετικό. Άλλο είναι στην Ελλάδα, άλλο στον Καναδά. Δεν με βαφτίζω μη-εμπορική. Δεν αισθάνομαι ότι το είδος μουσικής μου είναι τόσο αντισυμβατικό ώστε να μην μπορεί να το κατανοήσει ένα κοινό αφτί.

Μακάρι με αφορμή τη συμμετοχή μου να προβληθεί κι αυτός ο χώρος. Έχει πάρα πολλά να δώσει. Ο χώρος μου αντιπροσωπεύει το πολυπολιτισμικό στοιχείο. Ταξιδεύουμε, έχουμε ζήσει ή σπουδάσει έξω, φέρνουμε κάτι από εκεί και το συνδυάζουμε με το ελληνικό στοιχείο. Έχουμε κάτι να προσφέρουμε σαν γενιά.

Θα δώσω το 1000%. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάμε με μια δυνατή εμφάνιση που θα μας κάνει περήφανους. Να δείξουμε μια αξιοπρεπή εικόνα. Αν το πετύχουμε αυτό θα είναι κάτι σημαντικό.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Κατερίνας Ντούσκα

Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Κατερίνας Ντούσκα, Better Love θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση της ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *