Ρωσία: Ακούστε το “Scream” του Sergey Lazarev!

H στιγμή που πολλοί eurofans ανέμεναν έφθασε. Το “Scream”, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ο Sergey Lazarev, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και στο YouTube.

Το βίντεο κλιπ που είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη παραγωγή συμβολίζει τους φόβους και τα όνειρα των μικρών παιδιών, που στην πορεία γίνονται κραυγές.

Το τραγούδι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Mary Sharon Vaughn. Την σκηνική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ θα επιμεληθεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας είναι ο  Άλεξ Παναγή. Project manager είναι ο Ηλίας Κοκοτός, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονείται και η συμβολή του mr Eurovision της Ρωσίας, Philipp Kirkorov.

Λίγα λόγια για τον Sergey Lazarev

Ο Sergey Vyacheslavovich Lazarev γεννήθηκε το 1983 στη Μόσχα και σήμερα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους pop stars της χώρας. Ξεκίνησε την καριέρα του από το συγκρότημα Smash!! Το 2006 συνέχισε την πορεία του στα μουσικά πράγματα solo. Έχει κυκλοφορήσει δέκα albums και δεκάδες ακόμα singles. Έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Το 2016 με το You Are The Only One του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου, έφθασε στην τρίτη θέση της Eurovision, κερδίζοντας όμως την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ρωσία στο Διαγωνισμό της Eurovision

Αυτή θα είναι η 22η συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό, που τον έχει κερδίσει μία φορά το 2008 με τον Dima Bilan και το Believe. Η Ρωσία έχει βρεθεί 11 φορές στο τοπ10 της βαθμολογίας, ενώ μόλις μία φορά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, πέρσι με την Julia Samoylova. Η χειρότερη της θέση στον τελικό είναι η 17η, το 1995 με τον Philipp Kirkorov. Το Scream είναι η τρίτη συμμετοχή της Ρωσίας που υπογράφει ο Έλληνας συνθέτης, Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η Ρωσία διαγωνίζεται φέτος στο δεύτερο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού.

Θα καταφέρει ο Sergey Lazarev να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής της Eurovision;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *