Η πρώτη συνέντευξη του Sergey Lazarev μετά την αποκάλυψη του Scream – Τι είπε για την σκηνική του παρουσία;

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποκάλυψη του Scream, έδωσε ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Sergey Lazarev. Μιλώντας στο Super.ru, μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά την αποκάλυψη του Scream, μόλις πριν από μία εβδομάδα.

Αρχικά, ερωτήθηκε αν έχει ακούσει τα τραγούδια άλλων διαγωνιζομένων από άλλες χώρες και ποιος πιστεύει πως μπορεί να είναι ισχυρός αντίπαλος:

Δεν έχω ακούσει τα τραγούδια των άλλων χωρών. Το κάνω σκόπιμα, γιατί θα τα ακούσω πολλές φορές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ειδικά στη “Eurovision” δεν είναι πάντα το μοναδικό τραγούδι που κερδίζει και αξιολογείται. Πρέπει να κρίνουμε τα πάντα: την παράσταση και τι συμβαίνει στη σκηνή. Οι bookmakers που στοιχηματίζουν στα τρία κορυφαία κομμάτια συχνά μπερδεύονται! Συχνά όλη η κατάσταση αλλάζει τελείως μετά τις πρώτες πρόβες και μετά τον πρώτο ημιτελικό. Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι είμαστε στις πρώτες θέσεις, όλα μπορούν να αλλάξουν – τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω. Είμαι αισιόδοξος  με όλες τις προβλέψεις.

Μίλησε για το πώς αντέδρασε  στην κριτική που έγινε αφού αποκαλύφθηκε το Scream και πως πολλοί το θεώρησαν περίπλοκο σαν τραγούδι για το Διαγωνισμό:

Είναι φυσιολογικό, θα ήταν χειρότερο αν ήταν το ίδιο με την προηγούμενη μου συμμετοχή. Τουλάχιστον είναι καλό ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που πραγματικά εκτιμούν το τραγούδι αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους αρέσει. Θυμάμαι ποια ήταν η κριτική για το “You are the only one” το 2016 στη Στοκχόλμη. Υπήρξε πολλή συζήτηση για το τραγούδι και ειπώθηκε πως  δεν είναι πιασάρικο , κάτι που είναι πολύ “τυποποιημένο”. Τότε έτσι μου είπαν, αλλά μετά όταν το τραγούδι πήγε τόσο καλά, σύμφωνα με την ψήφο του κοινού, όλοι άλλαξαν αμέσως τη γνώμη τους. Άρχισαν να τραγουδούν μαζί, λέγοντας ότι το τραγούδι είναι ένα σούπερ χτύπημα! Με το Scream, συμβαίνει το ίδιο: μερικοί οδηγήθηκαν σε εχθρότητα, ενώ σε άλλους άρεσε. Είναι μια όμορφη μπαλάντα επική. Το τραγούδι σημείωσε σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και κατέκτησε όλα τα ευρωπαϊκά top iTunes charts. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι το ευρωπαϊκό κοινό που θα ψηφίσει για το τραγούδι. Και η Ευρώπη απλά αντέδρασε και το υποστήριξε πολύ πιστά. Εκτός από την κριτική, υπάρχει ένα τεράστιο κύμα θετικής και υποστήριξης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο είδος της σύνθεσης και στο γεγονός πως είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί και πιθανώς γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι δεν το κατάλαβαν. Ο Sergey, απάντησε:

Παραδέχομαι ότι είχαμε μια εσκεμμένη κίνηση για να κάνουμε ένα “μη τυποποιημένο” τραγούδι που θα ξεχωρίζει από τις άλλες συμμετοχές που θα παρουσιαστούν στη Eurovision, γιατί πρέπει να υπάρχει μια μοναδικότητα στο τραγούδι. Πρέπει να είναι αυτό που το ξεχωρίζει από τους άλλους. Στην πραγματικότητα, είναι ένα soundtrack σε μια οποιοδήποτε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αλλά θα δείτε ότι η παρουσίαση του Scream θα είναι πιο επική από τις ταινίες.

Η Ρωσία διαγωνίζεται φέτος στο δεύτερο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού.

Πηγή: Super.ru

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *