Σουηδία: Η Charlotte Perrelli και η Dana International στον τελικό του Melodifestivalen 2019

Μετά από τέσσερις ημιτελικούς και τον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας, αυτό το Σάββατο ακολουθεί ο μεγάλος τελικός του Melodifestivalen 2019. Δώδεκα συμμετοχές θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για την σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Για μία ακόμη χρονιά οι άνθρωποι της Σουηδίας αποδεικνύουν πόσο αγαπούν τον διαγωνισμό της Eurovision και για αυτό ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τον μεγάλο τελικό. Μία από αυτές είναι και η εμφάνιση της νικήτριας του διαγωνισμού το 1999 Charlotte Perrelli. Η τραγουδίστρια έφερε το 1999 την πρώτη θέση στην Σουηδία, στην πρωτεύουσα του Ισραήλ με το τραγούδι “Take me to your heaven”. Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε γνωστοποιήσει ότι θα επανακυκλοφορήσει την συμμετοχή της σε μία ακουστική εκδοχή, εξαιτίας των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Στην ίδια Eurovision του 1999, η Charlotte παρέλαβε το βραβείο από την προηγούμενη νικήτρια Dana International, την οποία θα δούμε επίσης ως interval act στον τελικό του Melodifestivalen. Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται να πραγματοποιήσουν μία κοινή εμφάνιση αλλά το σίγουρο είναι ότι το Melodidifestivalen δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει την επερχόμενη Eurovision στο Ισραήλ.

Οι συμμετοχές του τελικού:

1. Norrsken – Jon Henrik Fjällgren
2. Torn – Lisa Ajax
3. Hello – Mohombi
4. Victorious – Lina Hedlund
5. On My Own – Bishara
6. Ashes to Ashes – Anna Bergendahl
7. Chasing Rivers – Nano
8. Hold You – Hanna Ferm & LIAMOO
9. I Do Me – Malou Prytz
10. Too Late For Love – John Lundvik
11. Not With Me – Wiktoria
12. I Do – Arvingarna

Να σας θυμίσουμε ότι πέρσι η Netta κατάφερε να φέρει τον διαγωνισμό στο Ισραήλ, 20 χρόνια μετά την νίκη της Dana International. Πιστεύετε ότι φέτος η Σουηδία θα μπορέσει να επαναλάβει την επιτυχία που κατάφερε 20 χρόνια πριν, η Charlotte Perrelli ;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *