Άγιος Μαρίνος: Ο Νίκος Μαριάνος θα είναι διευθυντής δημιουργικού του Serhat

Ο Νίκος Μαριάνος ανακοινώθηκε πως θα είναι διευθυντής δημιουργικού του Αγίου Μαρίνου για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019. Ο Έλληνας χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μαριάνος θα βρεθεί στον διαγωνισμό της Eurovision. Το 2009 ήταν ένας από τους χορευτές του Σάκη Ρουβά στη Μόσχα. Έχει επίσης ασχοληθεί με συμμετοχές σε ελληνικούς τελικούς, όπως  της Nikki Ponte το 2011 και των C:Real το 2015. Φέτος βρίσκεται και πίσω από το μουσικό βίντεο της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου.

Ο Άγιος Μαρίνος φέτος εκπροσωπείται από τον Serhat και το τραγούδι Say Na Na Na.

Λίγα λόγια για τον Serhat

Ο Serhat γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1964 στην Κωνσταντινούπολη. Το 1994 ξεκίνησε την καριέρα του ως παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων δημιουργώντας τη δική του εταιρία παραγωγής. Tο 1997 ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με δυο τραγούδια. Ο Τούρκος καλλιτέχνης εκπροσώπησε το κρατίδιο το 2016 και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού.

Ο Άγιος Μαρίνος στη Eurovision

Ο Άγιος Μαρίνος έκανε το ντεμπούτο στο Διαγωνισμό το 2008, με τους Miodio και το τραγούδι Complice, χωρίς να καταφέρει να περάσει στον Μεγάλο Τελικό. Έχει καταφέρει να περάσει τον τελικό μονάχα μία φορά, με την Valentina Monetta και το τραγούδι Maybe. Πέρσι, τη χώρα εκπροσώπησαν οι Jessika και η Jenifer Brening, 17η θέση στον δεύτερο ημιτελικό, με 28 βαθμούς.

Ο Άγιος Μαρίνος διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του Πρώτου Ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *