Ιρλανδία: Στις 8 Μαρτίου θα ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος της χώρας στο Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με τους Wiwibloggs, σε επικοινωνία που είχαν με τoν αρχηγό της αποστολής της χώρας, Michael Kealyο, o εκπρόσωπος της βασίλισσας του Διαγωνισμού στην επερχόμενη Eurovision, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας, RTÉ, ανέφερε πως ο καλλιτέχνης και το τραγούδι έχουν  ήδη επιλεγεί. Αυτή τη στιγμή εργάζονται για την τελειοποίηση του κομματιού και σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τόσο το τραγούδι όσο και το video clip την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό RTÉ, υποβλήθηκαν 440 τραγούδια. Γύρω στον Ιανουάριο ο κατάλογος με τους υποψηφίους έπεσε στους 70, όπως παρουσίαζαν διάφορες ομάδες.  Ωστόσο, οι επιλεγμένοι ερμηνευτές και το τραγούδι ενδέχεται να μην ήταν μεταξύ αυτών των υποψηφίων. 

Ανάμεσα στους εκπροσώπους που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα, βρίσκονται: o Niall Horan (πρώην τραγουδιστής των One Direction), η Una Healy (πρώην τραγουδίστρια των The Saturdays), η Janet Devlin (η οποία ωστόσο έχει διαψεύσει την είδηση), επίσης οι καλλιτέχνες Ryan Mack και FLYNN.

Πέρσι, η χώρα εκπροσωπήθηκε από τον Ryan O’Shaughnessy και το τραγούδι Forever, κατακτώντας την 16η θέση με 136 βαθμούς.

Η Ιρλανδία διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 16 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *