Νορβηγία: Παρούσα και στην Eurovision 2020

και μόλις μία μέρα πέρασε από τον εθνικό τελικό της Νορβηγίας όπου και επελέγη η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2019, το δημόσιο κανάλι της χώρας, NRK, ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται και στην διοργάνωση του 2020.

Ο παραγωγός και μουσικός διευθυντής, Stig Karlsen, αναφέρει ότι δουλεύουν για να ενδυναμώσουν την διαδικασία επιλογής των καλύτερων συμμετοχών, ενώ από φέτος εισάγονται νέοι κανονισμοί. Το περιθώριο υποβολής συμμετοχών θα έχει μικρότερη διάρκεια από ότι είχε μέχρι σήμερα.

Η υποβολή συμμετοχής για τον εθνικό τελικό της χώρας του 2020 ξεκίνησε χθες στις 2 Μαρτίου και θα λήξει μία μέρα μετά τον τελικό της Eurovision 2019, δηλαδή στις 17 Μαΐου. Όλες οι υποβληθείσες συμμετοχές θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα Νορβηγό στην συνθετική ομάδα. Κάθε παραγωγός/συνθέτης έχει δικαίωμα υποβολής μέχρι και τριών τραγουδιών.

Ο Stig Karlsen αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να λάβεις μέρος στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό ανά την υφήλιο. Είμαστε ανοικτοί σε όλα τα είδη μουσικής μέσα σε μια ευρεία κατανόηση του pop είδους. Μπορεί να είναι από hard rock μέχρι bubble gum, και ότι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς και την διαδικασία υποβολής συμμετοχών μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Πηγή: esckaz

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *