Ολλανδία: “Για δύο χρόνια δουλεύαμε πάνω στο Arcade”

Σε τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε σήμερα ο παραγωγός της ολλανδικής συμμετοχής για την Eurovision 2019, Wouter Hardy, ο οποίος αποκάλυψε πως χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί το τραγούδι.

Ο 27χρονος παραγωγός αναφέρει πως γνωρίστηκε με τον Duncan Laurence μέσω της δισκογραφικής εταιρίας SONY ATV πριν από περίπου 2 χρόνια και πως πίστεψε από την αρχή πως είναι ένας καλλιτέχνης που θα συνταίριαζαν.

Αμέσως έπιασαν δουλειά μέσα σε ένα στούντιο 30 τετραγωνικών, ενώ από τα 5 κομμάτια που είχαν στην διάθεσή τους, το Arcade ήταν το πρώτο που ξεκίνησαν.

Producer Wouter Hardy from Boxtel worked for two years with Duncan Laurence on 'Arcade'

Στην συνέντευξή του, ο παραγωγός αναφέρει πως υπάρχουν 165 διαφορετικά κομμάτια που μαζί συνθέτουν το τραγούδι.

Είναι πολύ όμορφο, όλες οι χορδές, όλα είναι εδώ. Το ντραμς, το μπάσο, το πιάνο, το συνθεσάιζερ, η φωνή του Duncan, φυσικά, τα φωνητικά, γι’ αυτό και έχουμε τόσα πολλά κομμάτια.

Όταν ξεκίνησε το τραγούδι στα τέλη του 2016, ξεκίνησε με μια κενή οθόνη, ενώ δεν είχε πολλές προσδοκίες.

Στεκόμουν βλέποντας το κενό. Τότε μπορεί να είναι εύκολο και μπορεί να είναι απογοητευτικό. Αλλά όταν άκουσα την Ilse de Lange* να μιλά για αυτό, την επιτροπή επιλογής και δικούς μου ανθρώπους, τότε κατάλαβα πως υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν περίμενα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

*H Ilse de Lange είναι γνωστή τραγουδίστρια, τόσο στην Ολλανδία, όσο και στο εξωτερικό, ενώ εκπροσώπησε την χώρα της το 2014 ως μέλος του ντουέτου The Common Linnets τερματίζοντας στην 2η θέση του Μεγάλου Τελικού.

Μετά την ανακοίνωση του Arcade από τον Tilburger Duncan Laurence ως την επόμενη συμμετοχή της χώρας στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, η Ολλανδία ανέβηκε στην πρώτη θέση των γραφείων στοιχημάτων, ρίχνοντας έτσι των επί εβδομάδες πρώτο Sergey Lazarev που εκπροσωπεί την Ρωσία.

Ποτέ δεν το περίμενα, είναι τρελά συναισθήματα που απλώς δεν τα πιστεύεις. Ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω όλες τις εφαρμογές, άνθρωποι στέλνουν μηνύματα, είναι πραγματικά τρελό, εργαζόμασταν για 2 χρόνια, και μόνο περήφανος είμαι γι’ αυτό.

Στην συνέχεια, αναφέρει ότι δεν έχει ψευδαισθήσεις, παρά την θέση τους στα γραφεία στοιχημάτων.

Μπορεί να πράγματα να εξελιχθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, ότι κατατασσόμαστε στην πρώτη θέση στα γραφεία στοιχημάτων, είναι φυσικά ωραίο, αλλά δίνει επίσης μεγάλη πίεση, ειδικά για τον Duncan. Αναμένονται πολλά από αυτόν. Αλλά όλα εξαρτώνται από εκείνη την στιγμή στην Eurovision. Εκεί θα πρέπει να δώσει τον εαυτό του. Αλλά πιστεύω ότι ο Duncan είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες που γνωρίζω, μπορεί να ακουμπήσει ανθρώπους με τη φωνή του, νομίζω ότι θα εντυπωσιάσει.

Πιστεύετε ότι η Ολλανδία θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση, επιβεβαιώνοντας έτσι τα προγνωστικά; Θα ταξιδέψουμε στην χώρα των τουλιπών μετά και την τελευταία φορά που φιλοξένησαν τον διαγωνισμό το μακρινό 1976;

Πηγή: omroepbrabant.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *