Ρουμανία: Οι δηλώσεις της Ester Peony στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έδωσε πριν λίγο η φετινή εκπρόσωπος της Ρουμανίας, Ester Peony.

Η εκπρόσωπος της Ρουμανίας στην ολιγόλεπτη εμφάνισή της στο δελτίο μίλησε τόσο για την δική της συμμετοχή, όσο και για το ελληνικό τραγούδι.

Η Ester, αφού χαιρέτησε την Ελλάδα μέσω skype τόνισε πόσο αγαπάει τη χώρα μας, ενώ για το On a Sunday δήλωσε:

Ο φίλος μου έγραψε τους στίχους του On a Sunday. Όλα τελικά συμβαίνουν τις Κυριακές. Η επιλογή μου στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας έγινε επίσης Κυριακή. Η ημέρα αυτή θεωρείται μια χαρούμενη ημέρα. Το τραγούδι μου όμως μιλάει για τους ανθρώπους που υποφέρουν τις Κυριακές.

Η Ester, που όπως και η Κατερίνα ντούσκα έχει ζήσει ένα μέρος της ζωής της στον Καναδά, είπε σχετικά:

Μου λείπει ο Καναδάς, ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβρεθώ εκεί και γιατί όχι, να κανονίσουμε με την Κατερίνα και να πάμε μαζί.

Καθώς η Ελλάδα δε μπορεί να ψηφίσει στον Ημιτελικό την Ρουμανία, η Ester ζήτησε από το ελληνικό κοινό να ψηφίσει για την Ρουμανία στον Μεγάλο Τελικό, εφόσον βρεθεί εκεί.

Λίγο πριν το τέλος της μίνι συνέντευξης, η Ρουμάνα εκπρόσωπος τραγούδησε το ρεφρέν του Better Love.

 

Πριν από λίγες μέρες, η Ελληνίδα εκπρόσωπος Κατερίνα Ντούσκα, είχε βρεθεί για τις ανάγκες του promo tour της στη γειτονική χώρα όπου και συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της Ρουμανίας αλλά και με Έλληνες ομογενείς, ενώ παράλληλα έδωσε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα και φαίνεται πως φέτος οι δύο εκπρόσωποι των βαλκανικών χωρών στηρίζουν η μία την συμμετοχή της άλλης.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *