Ρωσία: Με έμπειρη σουηδική ομάδα ο Sergey Lazarev στη σκηνή του Τελ Αβίβ

Ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στην επερχόμενη Eurovision του Τελ Αβίβ, Sergey Lazarev, θα συνοδεύεται επί σκηνής από μια ομάδα έμπειρων Σουηδών καλλιτεχνών, που έχουν ενεπλάκη, ξανά στο παρελθόν με το Θεσμό.

Καθώς ολόκληρη η Dream Team βρίσκεται στη Μόσχα για τις πρόβες, οι τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τον Sergey στη σκηνή, μας ενημέρωσαν για την άφιξή τους μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οι Σουηδοί καλλιτέχνες, Adam Svensson, Jennie Jahns, Erik Segerstedt και Simon Lingmerth ξεκίνησαν πρόβες για τη σκηνική παρουσία του Sergey, όπου θα τον υποστηρίξουν και φωνητικά. Μάλιστα, ο Adam και η Jennie έχουν ήδη συνοδεύσει τον εκπρόσωπο της Ρωσίας, ξανά στη σκηνή του Διαγωνισμού το 2016, όταν εκπροσώπησε τη Ρωσία με το τραγούδι You Are The Only One.

Ο Adam Svensson είναι γνωστός χορευτής. Έχει λάβει μέρος τόσο στο Melodifestivalen όσο και στη Eurovision. Στο Melodifestivalen του 2016, βρισκόταν στα φωνητικά του τραγουδιού Bada Nakna των Samir & Viktor. Σήμερα είναι ο σολίστας της Σουηδικής μπάντας Highlights.

Η Jennie Jahns είναι η υποστηρικτική τραγουδίστρια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στη σκηνή της Eurovision, ενώ  έχει αναμειχθεί και με πολλές συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Eric Segerstedt είναι γνωστός στους οπαδούς της σουηδικής μουσικής ως ένα από τα μέλη της EMD. Η μπάντα συμμετείχε στο Melodifestivalen του 2009 με το τραγούδι Baby goodbye, τερματίζοντας τρίτοι στον τελικό. Το 2013, επέστρεψε στο διαγωνισμό σε ντουέτο με τη νορβηγική τραγουδίστρια Tone Damli και το τραγούδι Hello Goodbye,το οποίο έφτασε ως το γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Στο Melodifestivalen 2017, ο Eric βρισκόταν στα φωνητικά των Robin Bengtsson, Anton Hogman και FO & O.

Ο Simon Lingmert έλαβε μέρος στο Swedish Idol το 2010. Το 2014 και το 2015 βρισκόταν ως  backing vocalist  πίσω από πολλές συμμετοχές του Melodifestivalen.

Το τραγούδι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Mary Sharon Vaughn. Την σκηνική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ θα επιμεληθεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος φέτος εργάζεται επίσης για τη σκηνική εμφάνιση της ισπανικής συμμετοχής, ενώ υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας είναι ο  Άλεξ Παναγή. Project manager είναι ο Ηλίας Κοκοτός, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονείται και η συμβολή του mr Eurovision της Ρωσίας, Philipp Kirkorov.

Η Ρωσία διαγωνίζεται φέτος στο δεύτερο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *