Τον Sergey Lazarev δηλώνει ότι θα υποστηρίξει στην Eurovision 2019 η Maruv

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν την φετινή περίοδο των εθνικών τελικών ήταν αυτό της Maruv. Η νεαρή τραγουδίστρια παρότι κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας, Vidbir, προτίμησε να μην υπογράψει το συμβόλαιο που της ζητούσε να υπογράψει η ουκρανική δημόσια τηλεόραση και στο οποίο εκτός των άλλων αναφέρονταν ότι θα ακυρώσει όλες της τις εμφανίσεις στη Ρωσία, με αποτέλεσμα τελικά η Ουκρανία να αποσυρθεί από τον φετινό διαγωνισμό, αφού ούτε οι υπόλοιποι φιναλίστ του Vidbir δέχθηκαν να πάρουν την θέση της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Maruv δηλώνει κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε στο NTV, η Maruv θα υποστηρίξει τον Sergey Lazarev στην Eurovision 2019. Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος ξανά στο Vidbir, ενώ ανακοίνωσε και τις λεπτομέρειες για τις προσεχείς εμφανίσεις της στη Ρωσία.

Η Maruv με το Siren Song κέρδισε το Vidbir. Το τραγούδι χαρακτηρίστηκε φαβορί από πολλούς και γέμισε με απογοήτευσε τους fans όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ουκρανίας από τον διαγωνισμό:

πηγή: NTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *