Καίτη Γαρμπή Tour: Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω | 30 χρόνια δισκογραφίας

Η «ντίβα της καρδιάς μας» γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία!

Η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με μία μεγάλη περιοδεία, προσκαλώντας μας στο πάρτυ της, «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω»!

Από το 1989 και την δισκογραφική της «Πρόβα» έως και σήμερα, «η φωνή της καρδιάς μας» έχει γράψει τη δική της μοναδική πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Με χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια albumsδεκάδες διαχρονικά hitsπάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων και εκατοντάδες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνιδες της Ελλάδας! «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα»,«Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Αρχίζω Πόλεμο», «Δώρο Θεού», «Το Κάτι», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», «Καινούργια Εγώ», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που μας έχει χαρίσει!

Η Ελληνίδα ντίβα, που ειναι μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες του κοινού και έχει ισχυρό fanbase που την ακολουθεί παντού, γιορτάζει τα 30 της χρόνια στη δισκογραφία με μία σειρά από «εκρηκτικά» πράγματα!

Το πρώτο από αυτά είναι το δισκογραφικό reunion μετά από 19 χρόνια με τον Φοίβο. Το πρώτο single, «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο YouTube views σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έχοντας στις αποσκευές της όλα της τα τραγούδια, τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία, η Καίτη Γαρμπή θα σβήσει τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας μαζί με όλους μας, με την περιοδεία «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω»!

Οι πρώτοι σταθμοί του κορυφαίου πάρτυ που δεν πρέπει να χάσει κανείς θα ανακοινωθούν σύντομα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *