Κύπρος: Οι πρόβες της Τάμτα στην Στοκχόλμη

Μετά τις πρόβες της Αθήνας, η Τάμτα βρίσκεται από την Κυριακή στη Στοκχόλμη, όπου μαζί με την χορογράφο που έχει αναλάβει φέτος την σκηνική παρουσία του Replay, Sacha Jean Baptiste και τους τέσσερις χορευτές που θα την συνοδεύουν στην σκηνή της Eurovision, συνεχίζει τις εντατικές πρόβες.

Το Wiwibloggs ανέβασε πριν λίγο στα insta stories του δύο φωτογραφίες με την εκπρόσωπο της Κύπρου και τους χορευτές του Replay από τα διαλείμματα των προβών τους.

Tamta Rehearshals Cyprus Eurovision 2019
Tamta Cyprus Eurovision 2019

Οι τέσσερις χορευτές που θα πλαισιώνουν σκηνικά την Τάμτα, είναι οι Nik Alexander, Lamin Holmen, Benjamin Trosso και Κenny Lantz. 

Δύο από αυτούς είναι γνώριμοι στο κοινό των eurofans, καθώς ο Lamin συμμετείχε στην ομάδα των χορευτών που συνόδευαν σκηνικά και φωνητικά τον Robin Bengtsson για λογαριασμό της Σουηδίας το 2017, ενώ ο Kenny έλαβε μέρος στο Melodifestivalen 2018 ως χορευτής του opening του μεγάλου σουηδικού διαγωνισμού.

Η Κύπρος, εκτός από τον διαγωνιστικό κομμάτι φέτος,  θα είναι η χώρα που θα ανοίξει την αυλαία των προβών φέτος, καθώς στις 4 Μαΐου η Τάμτα αναμένεται να κάνει την πρώτη πρόβα στην μεγάλη σκηνή του Expo στο Τελ Αβίβ.

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Τάμτα με την ομάδα της και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία!

 


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *