Ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθέτης της φιέστας κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής Ελλάδας ανακηρύχθηκε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, σηματοδοτώντας και την έναρξη των πανηγυρισμών με την φιέστα που οργάνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης αφού ο «ασπρόμαυρος» σύλλογος γιόρτασε την κατάκτηση τίτλου πρωταθλήματος 34 χρόνια μετά. Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, ο «Δικέφαλος» συνέτριψε στην κατάμεστη Τούμπα τον Λεβαδειακό με 5-0.

Μέσα σε μια φαντασμαγορική τελετή, σχεδόν χολλυγουντιανή, με laser και ηχητικά, με σκηνοθετική επιμέλεια, φωτορυθμικά και τεράστιες γιγαντοοθόνες γιορτάστηκε στην Τούμπα η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Μια τελετή που θύμιζε μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα παρόμοια με αυτό της Eurovision, δείχνοντας έτσι ότι η χώρα μας μπορεί να διοργανώσει ξανά στο μέλλον το Διαγωνισμό τραγουδιού.

Σε ότι αφορά την εκδήλωση φιέστας ένα μέρος αυτής, ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η ομάδα του. Ο γνωστός καλλιτεχνικός διευθυντής ενώ προετοιμάζεται για την Eurovision 2019, καθώς θα επιμεληθεί την σκηνική εμφάνιση της Ρωσίας με τον Sergey Lazarev αλλά και της Ισπανίας με τον Miki στη σκηνή του Τελ Αβίβ, σκηνοθέτησε και την πιο εντυπωσιακή φιέστα κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Η όλη εκδήλωσε κόστισε 700.000€. Ο γνωστός χορογράφος, συνεργάζεται με κορυφαία σκηνοθετική ομάδα, που μεταξύ άλλων έχει προετοιμάσει συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών, τελετές αφής Ολυμπιακής φλόγας χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και τελετές λήξης χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και Special Olympics.

Να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την μεγάλη του επιτυχία αλλά και στον Φωκά Ευαγγελινό που για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις πρωτότυπες ιδέες του.

Πηγή: ΕΡΤ, SPORT 24

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *