Ρωσία: Δείτε την συνέντευξη του Sergey Lazarev με τα Eurovision Buddies (Video)

Πριν λίγες ημέρες ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Sergey Lazarev, βρέθηκε στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη του εμφάνιση στα «MADWALK 2019», του μουσικού/τηλεοπτικού καναλιού MAD, όπου επέστρεψε μετά από τρία χρόνια, μιας και το 2016 όντας πάλι εκπρόσωπος της χώρας του είχε εμφανιστεί πάλι στη σκηνή.

Μια μέρα πριν στις 31 Μαρτίου, το EurovisionFun, μαζί με τα Eurovision Buddies βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «New Hotel Athens» εξασφαλίζοντας μία αποκλειστική συνέντευξη του Ρώσου εκπρόσωπου για τους αναγνώστες μας.

Δείτε λοιπόν στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Sergey Lazarev, για την αγάπη του για την Ελλάδα, την εμφάνιση του στα MADWALK 2019, τις εντατικές του πρόβες για την εμφάνιση του στη σκηνή του Τελ Αβίβ αλλά και για την εμπειρία που αποκόμισε από τη Eurovision 2016. Τι δήλωσε για την Κατερίνα Ντούσκα;

Εμείς να ευχαριστήσουμε τον Sergey Lazarev για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία ανάλογη με αυτή του 2016.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *