Ελλάδα: Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ για την πρώτη τεχνική μας πρόβα

Δελτίο Τύπου έστειλε η ΕΡΤ σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Μαΐου, με πληροφορίες σχετικά με όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στο να παρουσιάσουμε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εικόνα.

 

Πιο συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Πρώτη τεχνική πρόβα για το «Better Love»
και την Κατερίνα Ντούσκα

Θερμή ήταν η υποδοχή και μεγάλη η ανταπόκριση για το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα από τους Eurofans και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στη σκηνή του Expo Center του Tel Aviv.

Μία πέτρα που ανθίζει σα λουλούδι, γραφικά που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κήπο έτσι όπως το συνέλαβε η Έφη Γούση, Creative and Art Director και το υλοποίησε σε συνεργασία με τον Tom Denning. Την ευθύνη του ήχου έχει ο Γιάννης Λαμπρόπουλοςκαι ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, ενώ τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Περικλής Μαθιέλλης.

Την Κατερίνα Ντούσκα πλαισιώνουν οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη και Ελένη Ποζατζίδου και οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου σε χορογραφία της Ιωάννας Τουμπακάρη.

Για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής εργάζονται ο Κωνσταντίνος Σακκάς στις κομμώσεις και η makeup artist Σοφία Σαρρηγιανίδου, ενώ οι Deux Hommes σχεδίασαν το μοναδικό κοστούμι της Κατερίνας Ντούσκα.

Πρόβα όμως δεν έγινε μόνο επί σκηνής. Το «meet and greet» που ακολούθησε έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους των Διεθνών Μέσων που παρακολούθησαν την πρόβα από το Press Center να γνωρίσουν την Κατερίνα και να τις απευθύνουν τις ερωτήσεις τους.

«Dare to dream» απάντησε η Κατερίνα όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στον 14χρονο εαυτό της, ηλικία που ανέβηκε για πρώτη στη σκηνή του σχολείου της, εάν μπορούσε να του δώσει τώρα ένα μήνυμα.

Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *