Ρωσία: Ικανοποιημένο το Κρεμλίνο με τη τρίτη θέση του Sergey Lazarev

Ο Sergey Lazarev εκπροσώπησε για δεύτερη φορά τη Ρωσία στον Διαγωνισμό της Eurovision κατακτώντας μάλιστα την ίδια που είχε κατακτήσει και το 2016, την τρίτη.

Ο Dimitry Peskov, εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα και επισήμανε οτι η τρίτη θέση για την Ρωσία ήταν αρκετά υψηλή.

Συγκεριμένα δήλωσε:

Ο συμπατριώτης μας (εν. τον Sergey Lazarev) που συμμετείχε για δεύτερη φορά στην Eurovision έλαβε το χάλκινο μετάλλιο. Το ίδιο αποτέλεσμα με το 2016. Ευχαριστώ του πάντες! Τα καταφέραμε! Σας αγαπώ πολύ! Ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα!

Αυτά ακριβώς δήλωσε ο Dimitry στο Instagram κάνοντας σαφές οτι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ρωσικής αποστολής.

Ιδιαίτερα ικανοποιήμενος με την επιτυχία της ρωσικής συμμετόχης ήταν και ο Philip Kirkorov αφού συνέχαρει τον Sergey και μέσω post του στα social media.

Επιπλέον, ο Sergey Lazarev μέσω insta-story εξέφρασε την απογοήτευση του επειδή όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής της Γεωργίας κατέταξαν τον ίδιο στην τελευταία (26η) θέση.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *