Ελλάδα: Η συνέντευξη της Κατερίνας Ντούσκα στην ΕΡΤ μετά την πρώτη πρόβα

 

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Σταυρούλα Χριστοφιλέα εμφανίστηκε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Κατερίνα Ντούσκα.

 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ σχετικά με την πρώτη πρόβα και τις σκέψεις της λίγες μέρες πριν τον πρώτο Ημιτελικό, η Κατερίνα Ντούσκα απάντησε:

Νομίζω πως η χτεσινή μας πρόβα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Παρόλα αυτά οι πρόβες είναι για να γίνονται δοκιμές, να ελέγχουμε τυχόν λάθη κλπ. Ακόμα δουλεύουμε σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά μπορώ να πώ ότι ήταν μια πολύ παραγωγική πρόβα. Χαίρομαι που έχουμε λάβει τόσα πολλά θετικά σχόλια.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος επεσήμανε πως για πρώτη φορά στα χρονικά της Eurovision, η Ελλάδα φέρνει μια νέα τεχνική και όλα τα άτομα πάνω στη σκηνή παρουσιάζονται σαν ένας πίνακας ζωγραφικής που γίνονται ένα με το φόντο.

Θέλαμε να κάνουμε κάποιες αναφορές στην Αναγέννηση και στο αρτιστικό στοιχείο. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Κατόπιν η κα Χριστοφιλέα τόνισε πως το Better Love είναι ένα μη αναμενόμενο τραγούδι από την Ελλάδα για την Eurovision που θα μπορούσε και από μόνο του να κάνει διεθνή καριέρα, ενώ έχει ήδη αγαπηθεί από το ξένο αλλά και το ελληνικό κοινό.

Η αποδοχή του Better Love ήταν ίσως ανώτερη των προσδοκιών μας. Προσωπικά πάντα πίστευα στο συγκεκριμένο τραγούδι, τον ήχο του και όλο το “όραμα”. Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα που έχει αγκαλιαστεί πάρα πολύ και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα, ενώ τόνισε με αισιοδοξία πως η χώρα μας φέτος θα βρεθεί σε μία από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *