Ελλάδα: Το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για τις αφιερωματικές εκπομπές της Eurovision 2019

Δελτίο Τύπου έστειλε σήμερα η ΕΡΤ για τις δύο αφερωματικές εκπομπές του καναλιού με τίτλο  “Πριν το κόκκινο χαλί” που θα μας παρουσιάσουν τα video clip της φετινής Eurovision και όχι μόνο καθώς οι δύο εκπομπές που θα μεταδοθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου θα περιέχουν και άλλες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Ακριβώς πριν μπούμε στην τελική ευθεία του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της #Eurovision2019, η ΕΡΤ παρουσιάζει τα videoclip των φετινών συμμετοχών.

Τις δύο εκπομπές, που θα μεταδοθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 22:00 από την ΕΡΤ2, έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Καλλιτέχνες, αθλητές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, μουσικοί, ερμηνευτές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που έχουν συνδεθεί με τη Eurovision και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση απολύτως, αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τις ιστορίες των 41 φετινών συμμετοχών, σε κείμενα Καπουτζίδη-Κοζάκου.

ερτ

Στην πρώτη εκπομπή (Σάββατο 11 Μαΐου) θα παρουσιαστούν τα τραγούδια όσων συμμετέχουν και ψηφίζουν στον Πρώτο Ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού και στη δεύτερη εκπομπή (Κυριακή 12 Μαΐου) τα αντίστοιχα του Δεύτερου Ημιτελικού.

Εκτός από τις παρουσίες / εκπλήξεις -άλλες νοσταλγικές και άλλες με φόρα από το μέλλον- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ θα πάρουν και μια πρόγευση για όσα θα δουν στα live shows από το Τελ Αβίβ.

Συντονιστείτε με την ΕΡΤ2, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου (22:00).

Concept-Κείμενα: Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Κοζάκου.

Ομάδα εργασίας: Σοφία Δρανίδου, Μαρία Συρμοπούλου.

Παραγωγή: Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ.

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.

Σκηνοθεσία: Λίλα Μώκου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *