Κύπρος: Όλα όσα είπε η Τάμτα στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚούΚου”

Στο Star Channel  και την εκπομπή ” Στην Φωλιά των ΚούΚου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Τάμτα, όπου και παραχώρησε την τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη μία μόλις μέρα πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνέντευξη ήταν το πρόβλημα που της παρουσιάστηκε τους τελευταίους μήνες με την μέση της.

Ο πόνος μου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου όταν φεύγοντας από το μαγαζί και έχοντας ήδη μια πολύ φορτωμένη εβδομάδα και πατώντας το γκάζι του αυτοκινήτου μου ένιωσα ότι το πόδι μου δεν “υπακούει”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.
Κατάφερα τελικά να ξαπλώσω στις 8 το πρωί, αλλά ήταν αδύνατο ακόμα και να κοιμηθώ.
Γενικά δεν είμαι από τα άτομα που κλαίνε εύκολα, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά ήταν τόσο έντονοι οι πόνοι που έκλαψα.

Για δύο περίπου εβδομάδες πονούσα τόσο πολύ, που δεν κοιμόμουν παρά μόνο είκοσι λεπτά. Είχα ήδη στο παρελθόν κάποια μικροπροβλήματα με τη μέση μου αλλά δεν έδινα σημασία. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα “γιατί να μου συμβεί τώρα”, αλλά τελικά πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται”. Ακόμα δεν έχω βρει τον λόγο αυτό, ίσως το καταλάβω αργότερα.

Εκπροσωπώ μια ολόκληρη χώρα και αν χρειαζόταν θα έβγαινα στη σκηνή της Eurovision να τραγουδήσω ακόμα και στατική, δεν θα το έχανα με τίποτα, αλλά ευτυχώς δεν θα χρειαστεί, καθώς είμαι πολύ καλύτερα τώρα.

Το σώμα μου δεν έχει πια την αντοχή που είχε στα 20 μου χρόνια και νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά μου με τα τακούνια μου έκαναν ζημιά. Έχει “πέσει” πάνω μου ένα ολόκληρο επιτελείο ειδικών και δουλεύουμε πάνω στο πρόβλημά μου, με όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης του προβλήματός μου.

Ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστώ στη σκηνή, θα έχω μαζί μου όλα τα ύψη παπουτσιών και θα αποφασίσουμε εκεί αν τελικά θα φορέσω αθλητικό ή τακούνι. Ελπίζω όμως να τα καταφέρω τελικά και να βάλω ψηλοτάκουνα.

Όταν ρωτήθηκε για την χορογράφο του Replay, Sacha Jean-Baptiste που έχει αναλάβει και την σκηνική επιμέλεια της Ελβετίας, η Τάμτα είπε:

Η Sacha είναι επαγγελματίας. Κάθε χρόνο γνωρίζω πως αναλαμβάνει δύο ή και τρεις σκηνικές εμφανίσεις στην Eurovision και σε κάθε χώρα δίνει το 100% της. Το γεγονός ότι φέτος έχει αναλάβει και το Replay και το She got me δε με απασχολεί, γιατί ξέρω ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και στις δύο συμμετοχές.

Σχετικά με την εμφάνισή της στη σκηνή ανέφερε:

Τα μαλλιά μου θα είναι όπως τα βλέπετε τώρα. Ξανθά με μαύρη ρίζα. Απέφυγε να αποκαλύψει το χρώμα του ρούχου της, ενώ είπε πως θα είναι τόσο σέξι όσο απαιτεί το ίδιο το Replay. Στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου σχετικά με το τεχνικό εύρημα στη σκηνή που θα έχει να κάνει με τον ίδιο τον τίτλο του τραγουδιού, επίσης προτίμησε να μην αποκαλύψει περισσότερα.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που θα είναι εκείνη που θα “ανοίξει” τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, και τι σημαίνει αυτή η σειρά εμφάνισης για εκείνη, η Τάμτα δήλωσε:

‘Εμαθα από την Αλεξάνδρα Κατσαίτη ότι θα εμφανιστώ πρώτη. Από την στιγμή που είχα κληρωθεί ήδη στο πρώτο μισό του Πρώτου Ημιτελικού ήταν ίσως αναμενόμενο. Πιστεύω πως είναι καλύτερη αυτή η σειρά εμφάνισης, παρά να εμφανιζόμουν κάπου στη μέση. Περισσότερο με αγχώνει το γεγονός πώς αμέσως μετά την μουσική έναρξης θα εμφανιστώ απευθείας εγώ, αλλά πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *